Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Orvosolhatnánk az incelproblémát egy ingyen repülőjegy + zöld kárty programmal?
A program lényege a következő:
Ha Európán kívül laksz és nő vagy, kapsz egy ingyen repülőjegyet + letelepedési engedélyt (zöld kártyát) Európában, ha összeházasodsz egy itteni férfival. Ha a házasságnak vége, a zöld kártyát elveszted és visszatoloncolnak a harmadik világba.
#97 Szóval most ismerted el, hogy az incelek hasonlóan reménytelen helyzetben vannak, mint az árvák vagy a hajléktalanok? Remek, de akkor talán nem ilyen színvonalon kéne hozzáállni a problémához;
https://www.youtube.com/watch?v=sJlAmrQj6KI
Mert itt nagyjából ez megy.
25F
Nem ide tartozik, nem is értem, miért kell folyamatosan visszatérni a személyeskedéshez.
Gusztustalan, amit itt leműveltek.
103
Miért ne? Én se vagyok hajléktalan, árva vagy mélyszegény még is együtt tudok érezni velük..bár kívülállóként az incelekkel nehéz lehet a nézeteik miatt, tehát van akinek megy.
Értem, szóval nem is lényeges, hogy mit mondtam, az a lényeges, hogy szerinted mit hazudtam, és hogy mi az, amire hivatkozva el lehet hitelteleníteni mindent, amit állítok. Nem hazudtam, vitaképtelen emberekkel pedig nem tudok mit kezdeni. Én itt kiszálltam.
25F
Nem lep meg, hogy menekülsz, a patkányok arról híresek.
Legközelebb olyanban kamuzz, amiről tudsz is valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!