Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Orvosolhatnánk az incelproblémát egy ingyen repülőjegy + zöld kárty programmal?
A program lényege a következő:
Ha Európán kívül laksz és nő vagy, kapsz egy ingyen repülőjegyet + letelepedési engedélyt (zöld kártyát) Európában, ha összeházasodsz egy itteni férfival. Ha a házasságnak vége, a zöld kártyát elveszted és visszatoloncolnak a harmadik világba.
Nem. Mert nincs incelprobléma.
Az, hogy valaki nem tud magának barátnőt találni, az az ő baja. Van néhány ilyen pasi a világon, de ezzel nem fog foglalkozni egyetlen kormány sem.
"Nem. Mert nincs incelprobléma.":
Azt nem vetted észre, hogy az utóbbi 3 évben az incelkérdések száma és aránya folyamatosan és gyorsuló ütemben nő az oldalon, annak ellenére, hogy az incel youtuberek fele nyugdíjba ment, a redditen meg cenzúrázni kezdték a témát?
Ha nem lenne incelprobléma, a cenzúra és a hangadók eltünése hatásos lett volna.
Az incelkérdesek egy része szerintem sima trollkodás, ahogyan az "egyszerű melós" kérdések is.
A többit meg szerintem kb. 5-10 ember írja ki.
Ez külföldre is igaz lehet. Van néhány ilyen pasi, akik alkottak egy kis csoportot. A milliárdos féri lélekszámhoz képest, akik élnek a Földön, egy kisebbség.
5
Muncika, én szoktam incel kérdéseket kiírni, de csak trollkodásból úgy hogy nem is vagyok incel..és mivel nem tudni, hány hozzám hasonló van az oldalon, ezért ebből kiindulni badarság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!