Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a helyes döntés? Már lefoglaltam a repülőjegyet.
1. Neki is így elmondod és kiderül, hogy ő mit gondol erről.
2. Lemondod a repjegyet. Bukod a foglalást, de több pénzt spórolsz, mintha elmennél.
3. Elmész és kalandnak/kirándulásnak fogod fel a dolgot. Akkor sem bánkódsz, ha nem jön össze. Szervezz más programot magadnak és ne csak arra várj, hogy veled legyen a pasi. Múzeumtúra, városnézés, élvezd az utazást.
Ezt elkapkodtad.Már a repülőjegyet is megvetted,egyáltalán számít hogy ki mit mond itt,vagy csak veled azonos véleményű embereknek a megerősítését várod?
szerintem elkapkodtad,butaság volt.
#2:
"3. Elmész és kalandnak/kirándulásnak fogod fel a dolgot. Akkor sem bánkódsz, ha nem jön össze. Szervezz más programot magadnak és ne csak arra várj, hogy veled legyen a pasi. Múzeumtúra, városnézés, élvezd az utazást."
Jár a zöld kéz! Én is így gondolom. Nem hagynék ki egy ilyen utat még akkor sem, ha már nem tartanám a kapcsolatot azzal a külföldön élő személlyel. :)
És körülötte nincsenek települések? Ha már elutazol repülővel egy távoli helyre, igazán felfedezhetnéd a környező településeket. Nem csak múzeumokat, kolostorokat, hanem a tájat, eldugott kis kávézót. Vagy foglalj egy másik városban szállodát és ott nézelődj.
Ha eleve nem úgy indultál ki, hogy szálloda meg sokat költekezel, akkor érdemesebb lenne lemondani a repülőjegyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!