Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hosszabb ideje házasok, Nálatok mik voltak a szempontok, amikor házastársat választottatok, és mit mondanátok az alábbiakra?
Segítségeteket kérném, mert nem tudom hogy mikor helyes a döntés, írok negatívumokat és pozitívumokat, igyekszem reálisan írni.
A negatívumai a férfinak, aki el akarna venni feleségül:
nagy köztünk a korkülönbség az ő javára (28és42), neki van egy huszonéves fia egy régi egyéjszakás kalandjából, nincs lakása, autója, a jogosítványát bevonták mert részegen vezetett, eléggé nagy szerencsejátékos és játékgépező, habár amikor mondom neki, akkor abbahagyja.
A pozitívumok:
rendes és kedves, sokat nevetünk, laza és nem stresszel, nagyon tökéletes vele a szex.
Az is idetartozik, hogy mivel ő nem olyan környezetből jön, ahol elsajátíthatott volna több mindent, ami a kulturált együttéléshez szükséges, egy rakás dolgot megtanítottam neki, és azt már úgy csinálja, ahogy mondom.
Azt mondta, hogy ha összeházasodunk, én fogom kezelni a kasszát, minden keresményét nekem fogja adni.
Kételyeim vannak, hogy lehet, hogy most a dolog újdonsága miatt ilyen, másrészt, tényleg nagyon rendes, mi van, ha tényleg ilyen normális is marad?
Kérlek, írjatok, mi a véleményetek wrről?
Én azt mondanám, hogy találnál magadnak jobb párt, fiatal vagy még.
Én azt mondanám várj még, s könnyen lehet, hogy jönni fog egy sokkal jobb pasi, akivel esetleg minden úgyanúgy jó, csak lehet, hogy élete neki jobb s nem csinálja a hülyeségeket.
Ez az én véleményem.
Igen :)
Még így is szerintem fiatal vagy! :)
De ha gondolod privibe linkelsz képet még jobban kifejtem a véleményem .
Nincs lakása 42 évesen, piál, játékgépezik.
Nekem ennyi bőven elég, hogy ne akarjak a felesége lenni.
"Sose lesztek boldogok,ugyanilyen voltam 35F játékos voltam én is , nem birták el a kapcsolataim ."
Már négy hónapja tart, és boldogok vagyunk :-) hogyhogy nem bírták el a kapcsolataid, kifejthetnéd, ha akarod, priviben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!