Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Orvosolhatnánk az incelproblémát egy ingyen repülőjegy + zöld kárty programmal?
A program lényege a következő:
Ha Európán kívül laksz és nő vagy, kapsz egy ingyen repülőjegyet + letelepedési engedélyt (zöld kártyát) Európában, ha összeházasodsz egy itteni férfival. Ha a házasságnak vége, a zöld kártyát elveszted és visszatoloncolnak a harmadik világba.
"legnagyobb sikere a bone smashingnak volt, amit én hoztam be a magyar köztudatba"
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
22#
Nem tudtam mi az, de utánanéztem (ennyit a "köztudatról", de mindegy)
- Mi a hobbid?
- Hát szeretem a zenét meg kirándulni. És neked?
- Én kalapáccsal ütögetem az arcomat, hogy cseddé váljak
- ...
De amúgy a geomaxxing is esküszöm, nekem azt a geomag nevű gyerekjátékot juttatja eszembe, amit 2008 karácsonyára kaptam, meg az mgtow is azt a Pokemon főgonoszt:
xDDDDDD
Igen, ezért nem értettem. Barbara a felesége, nem valami sziamiaú.
Amúgy nem akarlak elszomorítani, nem shading miatt rakom ide ezt a linket, hanem hogy egy kicsit informálódj az izolált, ferde világképeden kívül is, ami nyilvánvalóan mindenféle emberi kapcsolatot nélkülöz hús-vér nőkkel.
28: Még így is sokkal szebb, mint a nő, akivel elvesztettem a szüzességemet. Egy incel nem válogat, ha a kinézetről van szó.
A személyiség már más kérdés persze, de az meg a hosszútávúnál jönne elő.
Igazsag szerint az incelek azzal jarnanak jobban, ha ok mehetnenek Europabol a fenebe, hiszen Magyarorszagnal rosszabb helyzet max. a jemeni loveszarokban meg a Neptunuszon van.
De sajnos a Geomaxxing draga mulatsag es hamar kell meglepni, mert a keleti nok hamar hazasodnak/szulnek, nem 30 evesen huzigalnak a Tinderen, hanem addigra kamasz gyerekeik vannak.
37F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!