Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan férfiak, akik a vékony, csúnyácskább lányokat keresik komoly párkapcsolatra?
Ez amúgy akkora bullshit, hogy a csúnyaság relatív.
Szép nő:
Csúnya nő:
De linkelhettem volna akármilyen szem/haj/bőrszínűt. Most vagy szerencsések az ember adottságai, vagy nem. Ja és vagy van elég pénze, hogy átszabassa magát, vagy nem. Csúnyából is elég sikeresen tudnak szépet csinálni manapság, lásd:
"Ez amúgy akkora bullshit, hogy a csúnyaság relatív."
Hát ezt remekül be is mutattad nekünk, köszi
Szerintem ugyanis az általad csúnyának belinkelt nő erősen üti szépségben a szépként belinkelt csajt. Elég a "csúnya" nő szemeit megpillantani, és a vak is látja hogy az egy gyönyörű nő
A csúnya kategória nagyon nem ezeknél kezdődik
#14 hat pedig amit csunyanak linkelt, tenyleg nem valami szep.
No voltam.
#12: Nem, akit másodiknak linkeltél, az egyáltalán nem csúnya nő. Kicsit előnytelen ez a képe, mindössze ennyi. De örök szabály: soha ne fénykép alapján ítélj meg valakit.
(Zárójel: nem relatív, hanem szubjektív. Nem ugyanaz a kettő.)
"#14 hat pedig amit csunyanak linkelt, tenyleg nem valami szep"
Ha az a csaj csúnya, akkor én a mai naptól megveszek a csúnya lányokért. Imádom őket, persze csak ha úgy néznek ki mint a linkelt csaj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!