Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Telt-molett lányok, nálatok hogyan kell személyesen ismerkedést kezdeményezni, hogyha komoly párkapcsolat szándékából szeretne az ember veletek ismerkedni? 24/F
Figyelt kérdés
Nekem a minél teltebb, molettebb lányok az ideáljaim és csakis ők jönnek be, ők tetszenek. Minél nagyobb puha lógó mell, szexi lógó hurkák, széles csípő, vastag puha karok és lábak. És én ilyen 100 kiló feletti, tőlem fiatalabb lánnyal szeretnék komoly párkapcsolat céljából ismerkedni. Hogyan kezdeményezzek személyesen? Mit mondjak szó szerint? Egyébként jövő hónapban leszek 25 éves2022. ápr. 14. 07:59
1/16 anonim válasza:
Ahogy minden másik lánnyal! Mellesleg annyit már tudhatnál, hogy attól, hogy valaki vékony vagy teltebb, ugyanúgy nagyok a személyiségbeli eltérések, mint minden más külsö tulajdonság esetén
2/16 A kérdező kommentje:
És másnál hogyan kell? Ez segítség kérő kérdés, szóval hasznos tanácsokat, válaszokat várok!
2022. ápr. 14. 08:13
3/16 anonim válasza:
Először is, fel kell készülnöd rá, hogy idővel le fog fogyni a lány. Az elhízásnak számos egészségügyi kockázata van. Egy fiatal nő bármikor dönthet úgy, hogy nem így akarja leélni az életét. Vagy adódhat olyan egészségügyi problémája, ami miatt diétára fogja az orvos.
Az meg, hogy mit mondjál teljesen helyzetfüggő. A testalkatára nem kell megjegyzést tenni, de azt mondhatod, hogy tetszik neked. A lényeg, hogy kérd el a lány telefonszámát és/vagy egyeztess vele randevút. A többi meg majd alakul..
4/16 anonim válasza:
Pontosan úgy mint a más testalkatúakkal?
5/16 A kérdező kommentje:
#3 és #4 Szó szerint mit mondjak? Azt mondjátok már!!!
2022. ápr. 14. 09:00
6/16 anonim válasza:
Tudod mit? Ne mondj semmit. Nem lehet olyan általános szöveget írni, ami minden helyzetben minden lánynál működik. Ha annyira buta vagy, hogy ezt nem érted meg, akkor inkább ne szaporodj. Meg akkor se, ha annyira életképtelen vagy, hogy nem tudsz magadtól kinyögni 3 értelmes mondatot.
7/16 A kérdező kommentje:
Mindenre nem is. De 1 alap, általános esetleg nyerő szöveget lehet írni. Ami pl akármelyik válaszolónak sikert hozott.
2022. ápr. 14. 09:43
8/16 anonim válasza:
5. De azt neked kell tudni! Azt add aki vagy! Ha abba nem szerelmes akkor megette a fene.
9/16 anonim válasza:
Ez nem csak a kövérekre igaz, egy vékony lány is bármikor elhízhat és egy izmos pasi is bármikor fogyhat le vagy hízhat el, ahogy fordítva is. Ennyi erővel ne is kezdjen kapcsolatba az ember, mert 20-30 év alatt úgyis mindenki változni fog😆
10/16 anonim válasza:
#9 Én ezt pontosan tudom. Épp azért írtam, amit írtam. Egyáltalán nem biztos, hogy jó, ha a külső az elsődleges szempont, mert az az idővel változni fog. Nyilván fontos a külső is, de én tévútnak gondolom, hogy kifejezetten a testalkat alapján válasszunk párt hosszútávra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!