Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek ha ennyire nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha ennyire nem merek mert nála kezdeményezni?

Figyelt kérdés
Van egy fiú aki már régebb óta tetszik nekem. Csak az a probléma hogy annyira félénk vagyok, hogy amikor egy hónappal ezelőtt. Buliba voltunk, megkérdezte táncolnék e vele de elutasítottam azért mert féltem attól, hogy valamit elrontok. És akkor lőttek mindennek. És most két hete, a 18-dik születésnapomra is betévedt a házamba a fiú. Mégpedig úgy, hogy nem mertem meghívni őt a házibulimba. Amit születésnapomra terveztem. Meg két utcányira ott ült a srác egy ivóba ahova gyakran jár sok helyi. És pár haverja leugrottak oda sört venni és ott volt a srác és odahozták őt is a házamba. És még másik két barátunkat. Ezzel csak egy probléma volt mégpedig az hogy addigra többet ittam a keleténél. És elmentünk egy kört sétálni a barátnőimmel. Megláttam az utcán egyedül egy ismeretlen srácot. És elkezdtem vele flörtölgetni megcsókoltam majd behívtam őt is a házamba. Mivel egyáltalán nem számítottam, hogy az este folyamán a crushommal is fogok talizni. És ő sajnos utána jelent meg. És a még nagyobb hiba amit elkövettem az az volt hogy otthon lefeküdtem ezzel az ismeretlen sráccal amikor a crushom már ott volt. Ahogyan észrevettem ez őt egyáltalán nem zavarta. Pedig tudja hogy tetszik nekem mivel azelőtt mielőtt ismertem volna ő bejelölt engem Facebookon és miután hallottam arról hogy milyen vicces ,jófej ,aranyos srác azután visszaigazoltam és ráírtam és bókolgattam neki de sajnos élőben már nem merek mondani neki semmit. Azt sem mertem megírni neki, hogy milyen szép, vékony, szálkás, izmos teste van. Mivel esz is. Pedig szeptember óta már abba gimnáziumba jár ahova én. Ő másodikos én idén érettségizek. De sajnos azt hallottam, hogy őt kb 50 km-re egy órára innen látták egy téren barátaink akik vénetlenszerűen össze futottak vele. Mivel nagyobb város és sokan járnak arra. Lényeg hogy ott sétálgattak a téren leültek egy padra és elvileg a lánnyal néha a simogatták egymást. De nem csókolóztak meg nem kézen fogva mentek. Facebookon megnéztem a csajt és az derült ki hogy sokkal szebb nálam szép arc ,kék szem ,hosszú fenékig érő haj ,formás popsi ,közepes mellek. 14 éves és most ballagot általánosból. A fiú pedig 16. Most Januárba lesz 17 pár hét múlva. A messenger csoportba amibe benne vagyunk mind2-en. Többször is kitette, hogy bulizáson kívül nappal is járkál abba a városba. Volt olyan hét őszi szünetben mikor 2-szer is elment abba a városba. + egyszer bulizni haverjaival. Igaz ott lakott gyerek korábbanBátyámat ráküldtem , hogy spanoljon össze vele azért, hogy közel kerűlhessek hozzá. és eléggé jól megbarátkozott vele. És azt szeretném elérni hogy a bátyám miatt legyen nála valami esélyem. A születésnapi házibulijába is megfogom majd valahogy van hivatni magamat. Csak az a baj hogy abból a városból négy ugyan ilyen kaliberű lány viszont lesz. Köztük az is akivel simogatták és ölelgették egymást. És én sajnos közel sem nézek ki olyan jól mint ők. Nekem nincsen hosszú hajam még ha meg is növeszteném akkor sem lenne szép töredezett. Eléggé sovány vagyok. És ezzel a két dologgal nem lenne bajom. Akkor is sajnos az arcom közel sem olyan szép mint azoknak a lányoknak. És attól félek hogy azok helyett a lányok helyett semmi esélyem nincsen nála. Mégis mit tehetnek? Hogyan csinálhatnám vissza azokat a dolgokat amiket korábban elrontottam.

2021. dec. 29. 01:35
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Erőt kell venni magadon és rákérdezni. Idegenekkel nem vagy félős akkor itt se legyél. Nagy levegő aztán úgysem lesz semmi bajod bármi is a válasz
2021. dec. 29. 01:55
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Tehát megszólalni nem mersz, de azért keféltél egy idegennel. A jogod megvan hozzá, de ezek után még a másik sráccal foglalkozni több mint ostobaság.

Vedelgess és kefélgess, az való neked. Őt pedig hagyd a normális lányoknak. Nem a külsődön kéne siránkozni, hanem értelmesen viselkedni, akkor lehet ezzel a fiúval lehetett volna valami.

2021. dec. 29. 14:19
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
El kéne menned pszichológushoz, itt nagyob bajok vannak, mint amin mi, vagy akár a barátnőid segíteni tudunk.
2021. dec. 29. 14:28
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Most minek akarod őt állandóan zaklatni?

Ha féltékeny vagy, hát megesik néha.

Ja és csak hogy világos legyen: a srác nem akar tőled semmit, hisz arra se reagált hogy egy idegennel keféltél a közelében.

Meg most azt sem értem hogy miért kéne szétválasztani őket.

Ha eddig leszart téged, ezután is le fog. Hiába mész utána nyálcsorgatva.

Bár ha én lennék a srác helyében, lehet hogy megfektetnélek oszt cső.

Utólag pedig bocsi ha egy kicsit durván fogalmaztam, de így talán te is megérted :)

2021. dec. 29. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!