Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Telt-molett lányok, nálatok hogyan kell személyesen ismerkedést kezdeményezni, hogyha komoly párkapcsolat szándékából szeretne az ember veletek ismerkedni? 24/F
Figyelt kérdés
Nekem a minél teltebb, molettebb lányok az ideáljaim és csakis ők jönnek be, ők tetszenek. Minél nagyobb puha lógó mell, szexi lógó hurkák, széles csípő, vastag puha karok és lábak. És én ilyen 100 kiló feletti, tőlem fiatalabb lánnyal szeretnék komoly párkapcsolat céljából ismerkedni. Hogyan kezdeményezzek személyesen? Mit mondjak szó szerint? Egyébként jövő hónapban leszek 25 éves2022. ápr. 14. 07:59
11/16 anonim válasza:
Jó tanács: ne skatulyázd be magad ennyire, és legyél nyitott mindenre.
Attól hogy ma még a molett lányokra ál fel a kuki lehet már holnap már egy ázsiai csajszira fog, aki nem mellesleg még vékony is.
Sarkallatos példák. Értsd a lényeget.
12/16 anonim válasza:
De ha én nem izgulok a kövér férfiakra, akkor VR szemüvegben szexeljek vele, amíg le nem fogy? Ez hülyeség. Mindenkinek adott testalkat tetszik, ez fontos szempont mindenkinél. Azt nem lehet tudni előre, hogy ki milyen irányba fog változni, de ha pl. az izmos párom idővel elhízna, akkor ne lepődjön meg, ha már nem lesz szex.
13/16 A kérdező kommentje:
Kérdésemre válaszoljatok már!!!
2022. ápr. 14. 15:00
14/16 anonim válasza:
De fogd már fel, hogy NINCS VÁLASZ a kérdésedre!
15/16 A kérdező kommentje:
De van
2022. ápr. 14. 22:14
16/16 A kérdező kommentje:
Na szóval???
2022. máj. 17. 09:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!