Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha nőket hívjuk a "szebbik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nőket hívjuk a "szebbik nem"-nek, akkor miért vannak a férfiakkal szemben sokkal magasabb külsőségekre vonatkozó elvárások?

Figyelt kérdés
2022. máj. 23. 18:24
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 anonim ***** válasza:
76%
Segitek, mielott beszarnal. Direkt ismerkedes az, amikor kinezel valakit es odamesz hozza. Indirekt az, amikor valamilyen egyeb esemeny miatt talalkozol valakivel. Ez lehet egy uj projekt, egy barati tarsasagban valakinek a baratnoje, lanytestvere, de akar egy bankban egy ugyintezo, a lakogyulesen is latni embereket stb. Tehat a normalis eletben megismert emberek, ahol nem a "mikor dughatlak meg?" a bemutatkozo mondatod. A legtobb ember igy ismeri meg a parjat, az eletbol. Neked van eleted?
2022. máj. 27. 17:14
 42/63 anonim ***** válasza:
32%

#41: Mire alapozod ezt a legtöbbet?

Pár hónapja olvastam egy cikket, ami arról szólt, hogy a felmérések szerint az emberek több, mint fele már interneten ismeri meg a párját.

2022. máj. 27. 17:16
 43/63 anonim ***** válasza:
69%
42. Mint minden masnal ez itt sem er semmit az atlag. Egyreszt azt olvastad, hogy az usa lakossagara vonatkozik? Masreszt lattal benne eletkori, lakhelyi, jovedelmi stb. megkulonboztetest? Harmadreszt, ha a neten 0 matched van, akkor a maradek lehetoseget is el akarod szalajtani? Megint egybol a kifogas ment, nem pedig az, hogy mit hasznosithatsz abbol a segitsegbol, amit a beszaras ellen kaptal. Te most akkor szeretsz beszarni?
2022. máj. 27. 17:57
 44/63 anonim ***** válasza:
27%

"Indirekt az, amikor valamilyen egyeb esemeny miatt talalkozol valakivel"

En igy ismerkedtem regebben, es a friendzone-ban kotottem ki, mert nem vagyok egy lapatallu latin macho....

37F incel

2022. máj. 27. 18:09
 45/63 anonim ***** válasza:
72%

44

Biztos csak ez volt az oka, igen...

2022. máj. 27. 20:00
 46/63 anonim ***** válasza:
29%

41

Te mi a Jóistent hordasz itt össze??? Voltál te már szobádon kívül egyáltalán?

,,Tehat a normalis eletben megismert emberek, ahol nem a "mikor dughatlak meg?" a bemutatkozo mondatod. "

Te valami korszakos géniusz lehetsz, és a valósághoz is sok közöd van.

Senki nem megy így oda senkihez.

,,Ez lehet egy uj projekt, egy barati tarsasagban valakinek a baratnoje, lanytestvere, de akar egy bankban egy ugyintezo, a lakogyulesen is latni embereket stb. "

Értem szóval hazudjunk nektek mindenféle kamuindokot arra hogy majd ott találkozunk.

Ez se működik, csakúgy mondom, próbáltuk már.

Mennyi bajotok van, nektek semmi se jó csak a kifogások mennek😃

Próbálj már meg egyszer férfi profillal tinderre regisztrálni mondjuk xd

,,A legtobb ember igy ismeri meg a parjat, az eletbol."

Ja majd pont neked hiszek, nem a saját szememnek. Úgy ismeri meg a párját hogy oda se megy hozzá? Hát te baromi okos lehetsz🤣🤣

,,Neked van eleted?"

Hát neked láthatóan nincs, tekintve hogy full irreális baromságokat szajkózol.

Amúgy meg még mindig nem derült ki hogy mi a franc az indirekt ismerkedés meg hogy néz ki.

2022. máj. 30. 10:03
 47/63 anonim ***** válasza:
13%

#43: Tehat leirtad te is, hogy letezik a tanulmany, csak epp ne vegyuk figyelembe, mert neked nem tetszik. Az ugy szep.

Majd a szoveg vegere kifogast irok es segitseget kapok, ami rejtely, hogy mire vonatkozott. Kapcsolatban elek mar egy no ideje es ismerkedtem neten es eloben is. Szimplan arra reagaltam, hogy nem egeszen ugy van, amit irtal.

Mondjuk itt jellemzo, hogy sokan azt se fogjak fel, amire valaszolnak es mindenkire ravetitik a sajat frusztracioikat.

2022. máj. 30. 12:22
 48/63 anonim ***** válasza:
31%

“Próbálj már meg egyszer férfi profillal tinderre regisztrálni mondjuk xd”

Próbáltam már. Múlt csütörtök este lett belőle ottalvós találka. 😎💪

2022. máj. 30. 17:49
 49/63 anonim ***** válasza:
62%
44-es. Pont, hogy nem kinezeted volt az ok, hiszen az ismerettseg adott volt. A szemelyiseged miatt kerultel friendzoneba. Nem csak egyfele modja van egy nok vonzodasanak a felkeltesere, hiszen lehet jo dumaval, jo stilussal, intelligenciaval es megannyi massal is vonzalmat eleszteni a zord kulso ellenere is, de valoszinuleg te mindegyikben csodot mondtal. 37 evesen pedig mar kar a kulsore fogni, hogy nem tudsz kapcsolatot teremteni a masik nemmel. 50 evesen mar kb egyforman nez ki mindenki, akkor mi lesz az ugyeltes kifogasod? Egy veled egykoru nonek mar nem a lapatall meg a vadaszszem es egyeb altalad kitalalt okorsegre van igenye. Nem attol lesz nedves a bugyi.
2022. máj. 30. 18:10
 50/63 anonim ***** válasza:
77%

49

A vele egykorú nők? Nem tudtad, hogy 37F incel szerint a nők 25 éves koruk fölött már vén banyák, akik senkinek sem kellenek? :OO

2022. máj. 30. 18:18
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!