Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek milyen nők jönnek be inkább?
Megmondom őszintén, nekem kifejezetten a sovány, vékony nők a legjobban. De az átlagos és persze a sportos nőkkel sincs semmi bajom, voltak már ilyen nők is az életemben. Egyedül a túlsúly az, ami zavar, a sok nagy zsírpárna a testen.
Én magam vékony-sportos alkatú vagyok, 196 centihez 90 kg.
Ha megnézünk régi nőideált, festményeket vagy szobrokat teljesen más-és-más ez. Van, mai napig is ahol a köverség nem az fitség szimbóluma, hanem a "vagyon"-é.
Manapság mit látunk? Minden plakáton jól kinéző sportos modellek vannak. Szépségverseny is erről szól. Vannak azért plus-size modellek is szerencsére, és érdemes nézni őket is, mert nem csak a sportos szép. Linkelek párat:
Ez általában meggyőződés és igény függő. Mindenkinek más és más. Én átlagos-telt vonalon mozgok főleg. Engem személy nem zavar, ha telt.
Sportosara szavaztam mert az lenne az ideális.
Egyébként az átlagos vagy sovány nők is tökéletesek csak nem lehet egyszerre többre is szavazni.
Minden nő jó kivéve aki kövér. És kövérség alatt nem +5kg ot értek hanem ettől joval nagyobbat. (Minnél kövérebb annál inkább a személyiséggével kell kompenzálni bár egy szint után már sem lehetséges)
Valószínüleg a pasik 80-95% így gondolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!