Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más is van így ezzel, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is van így ezzel, hogy a "nagyon jó nők" nem jönnek be neki és sokkal inkább az átlagosakhoz vonzódik?

Figyelt kérdés
Érdekes módon a mások által szupernek tartott csajok nekem valahogy sosem jöttek be. S mivel hogy egy alapvetően jó külsővel rendelkező, jó helyzetben lévő, társaságban népszerű ember vagyok, így mindig az ilyen nők akarnak velem összejönni akik hasonlóan népszerűek, de nekem valahogy pont nem jönnek be, akikkel eddig ismerkedtem, olyan felszínesek voltak,ami nem tetszett, haverjaim meg mondják, hogy mekkora hülye vagyok, hogy ilyen bomba csajokat elszalasztok. Közben meg engem az egyszerűbb, természetesebb, visszafogottabb lányok szoktak vonzani, ők viszont nem kérnek belőlem, mert nem hiszik el, hogy komolyak a szándékaik, ha közeledem, mindig az gondolják, h csak szórakozom velük.
2016. dec. 13. 11:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
87%
Belinkelsz egy nagyon jó nőt, és egy átlagosat, aki tetszik?
2016. dec. 13. 11:49
 2/12 anonim ***** válasza:
Hasonlóan érzek én is kérdezô, nekem a szépség egészen mást jelent, mint az emberek többségének.
2016. dec. 13. 11:52
 3/12 anonim ***** válasza:
94%

[link]

Amúgy igen, képzeld el, mindenkinek más az ízlése. Legyen szó férfiről, nőről, mindig lesznek olyan emberek, akiknek nem jönnek be a kor tipikus "ideáljai". Nincs ebben semmi különleges.

Az, hogy az egyszerűbb, természetesebb, visszafogottabb lányok nem kérnek belőled az meg szerintem nem a külsőd, hanem a természetednek lehet az oka. Attól még, hogy valaki népszerű és jól néz ki, attól még nem kéne egyfajta ellenszenvet kiváltania olyanokból, akik nem népszerűek. Erről még annyi jutott eszembe, hogy a jó vezetőt arról ismerik fel, hogy hogyan bánik az emberekkel. Nyilván nem vagy vezető, de népszerű vagy, szóval látják mások, hogy hogyan bánsz az emberekkel. Talán ez a bánásmód lehet az, ami miatt azt gondolják, hogy csak szórakozol velük. Vagy ha lekezelő stílusod van és akkora az egod, hogy a plafont veri, akkor az is lehet hátráltató tényező az olyan lányoknál, akik bejönnek neked.

És nem, nem bántó szándékkal írtam a fenti dolgokat, csak próbáltam egy kicsit hasznosabb választ adni, de mivel nem ismerlek és mások sem ismernek innen, ezért csak tapogatni lehet a sötétben.

2016. dec. 13. 11:54
 4/12 anonim ***** válasza:
47%

Mi minősül nagyon jó nőnek manapság és mi átlagosnak?

Én pl egy életvidám egész pofás kis hölgyike vagyok :D

2016. dec. 13. 12:00
 5/12 anonim ***** válasza:

Én átlagos lány vagyok és nekem is az átlagos fiúk jönnek be. :D

De ismerek egy csomó lányt aki túl naiv vagy felszínes és az igazi Adoniszoknál nem adják lejjebb. Hát ez van.

2016. dec. 13. 12:06
 6/12 anonim ***** válasza:
Nekem úgymond nem ezek a cicababák jönnek be(Őket hívják nagyon jó nőknek manapság), hanem inkább a kicsit visszafogottabb, átlagnál egy kicsivel csinosabb, mosolygós, kedves csajszik. 23/F
2016. dec. 13. 13:05
 7/12 anonim ***** válasza:
Kinek mi a nagyon jó nő és az átlagos. Van aki szerint a nagyon jó nő szilikon mell, szolizott bőr és műköröm. Van aki szerint az a jó nő akiből sugárzik a kiegyensúlyozottság, szolidan öltözködik és a sminkje sem hivalkodó. Így aztán ahány férfi annyi jó nő. Hál'istennek... Így mindenkinek jut valaki.
2016. dec. 13. 13:52
 8/12 anonim ***** válasza:
Felettébb! Nekem általában az átlagos kinézetű lányok tetszenek, akik teljesen természetesek, nincs rajtuk semmi kamu, mű dolog és ha lehet, legyen kicsi a mellük is. :P
2016. dec. 13. 15:46
 9/12 anonim ***** válasza:
Szóval aki nagyon szép, jó alakja van, jó a stílusa, és ezeken felül kedves, bájos, intelligens és okos az a lány már labdába sem rúghat...???
2016. dec. 13. 16:06
 10/12 anonim ***** válasza:
9-es, de mivel ha én azt mondom, hogy jó a stílusa, akkor azalatt azt értem, hogy visszafogott, de csinos csaj, aki nem rak ki mindent, de nem is rejtegeti magát. Azt pedig hogy a Cosmopolitan szerint mi a jó stílus, azt pont leszarom :D
2016. dec. 13. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!