Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hozzám miért nem vonzódik egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hozzám miért nem vonzódik egy nő sem?

Figyelt kérdés
Akármerre nézek, minden férfi mellett van egy barátnő, ezek a lányok hatalmas beleéléssel csókolják, simogatják, ölelgetik a barátjukat. Én meg még szemkontaktust sem kapok a nőktől, annyira elszomorít. Kedves, beszédes srác vagyok, bár kissé önbizalomhiányos. A külső meg relatív, bár nem tartom magam jóképűnek. Hogyan kelthetném fel a vonzalmat egy nőben?
2016. aug. 31. 18:32
 1/8 anonim ***** válasza:

Kisugárzásod ezt sugározza: Kedves, beszédes srác vagyok, bár kissé önbizalomhiányos. A külső meg relatív, bár nem tartom magam jóképűnek.

Na most, a Kedves az a baj, hogy a nők nem szeretik, ha kedves valaki hozzájuk. mert az már nem férfias , Önbizalomhiányos, azt se szeretik

2016. aug. 31. 18:37
 2/8 A kérdező kommentje:
Mi a gond a kedvességgel? El ne képzelje bárki is, hogy átmegyek bunkóba...
2016. aug. 31. 18:40
 3/8 anonim ***** válasza:

Nő vagyok, csak is kedves férfi lehetne a párom, szerencsére a mostani párom is kedves. Viszont tud csipkelődő is lenni meg szarkasztikus, ezek nekem szintén bejönnek benne :P És ő is kicsit önbizalomhiányos, nem tartja magát vonzónak, sem tehetségesnek (pedig nagyon is az).

Ha egy hozzád hasonló srácnak lett barátnője (én), akkor szerintem neked is sikerülhet. Kitartás! ;) És sok szerencsét!

2016. aug. 31. 18:49
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi. Egyébként én is szeretem az iróniát és a szarkazmust.
2016. aug. 31. 18:52
 5/8 anonim ***** válasza:
hány éves vagy? küldhetsz egy képet, és nőként megírom mi a véleményem rólad :) 21L
2016. aug. 31. 19:22
 6/8 anonim ***** válasza:
57%

Nos Kérdező, jóképű vagy? Gazdag vagy?

Ha mind kettőre "nem" a válasz, akkor máris tudod.

2016. aug. 31. 19:23
 7/8 A kérdező kommentje:
Csóró, csúnya srácokat is látok nőkkel. Mondjuk ők meg tuti, hogy nagy péniszmérettel kompenzálnak...
2016. aug. 31. 19:47
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
Mert csúnya vagy, vagy alacsony, vagy mindkettő.
2016. aug. 31. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!