Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha nőket hívjuk a "szebbik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nőket hívjuk a "szebbik nem"-nek, akkor miért vannak a férfiakkal szemben sokkal magasabb külsőségekre vonatkozó elvárások?

Figyelt kérdés
2022. máj. 23. 18:24
1 2 3 4 5 6 7
 21/63 anonim ***** válasza:
9%

#21: Tényleg kínos, hogy minimális logika sem szorult belétek. :( Az egyik esetben erre ferdítetek, a másikban arra. Egy állítás mentén nem bírtok megállni.

(Egyébként szerencsére nem vagyok a kicsid, azért az ennél értelmesebb nők az ideáljaim.)

2022. máj. 23. 21:39
 22/63 anonim ***** válasza:
86%
Kérdező, linkelj már be egy kérdést, ahol egy dekoratív férfi hírességet fikáznak, pl. Orlando Bloomot vagy Ryan Goslingot :D
2022. máj. 23. 21:44
 23/63 anonim ***** válasza:
23%
#23: Linkelni nem tudok, de volt egy fiatal magyar modell srác, akit itt szétszidtak nők és a palvin barbi pasijával is volt egy ilyen helyzet.
2022. máj. 23. 21:52
 24/63 anonim ***** válasza:
85%

22

Értem én, ne aggódj. Ciki, hogy cáfolni próbáltál valamit, de véletlenül hozzájárultál a bizonyításához. Hihi. 🤭

De azért még próbálkozz nyugodtan, habár sajni nem fog sikerülni elhitetni velünk, hogy a férfiak külsejét érintő elvárások magasabbak, mert öhm... Nem azok.

2022. máj. 23. 22:04
 25/63 anonim ***** válasza:
31%

20

"Ha megnézem bármelyik boltot, akkor több a női ruha, mint a férfi. Most akkor, a férfiak felé az az elvárás, hogy kevesebb ruha legyen rajtuk? :O"

? Próbálj meg nem gigantikus baromságokat kérdezni legközelebb, hülye kérdésre hülye válasz.

2022. máj. 23. 22:08
 26/63 anonim ***** válasza:
14%

#25: A ciki az, hogy ennyire képes vagy magadnak bemagyarázni dolgokat.

Az pedig az oldalon mindenkinek tiszta, hogy a mostanra maradt frusztrált nőkkel semmi pozitívumot nem lehet elhitetni. Csak panaszkodtok és/vagy folyamatosan áldozatnak állítjátok be magatokat minden témában.

Esetleg neked sikerült már néhány incelt meggyőzni bármiről? Na, pont ugyanaz a csőlátású társaság lettetek. Ezért is menekült el sok nő az oldalról, akik régebben aktívak voltak. Cikinek tartanak titeket.

2022. máj. 23. 22:12
 27/63 anonim ***** válasza:
2022. máj. 23. 22:15
 28/63 anonim ***** válasza:
14%
Egy nőnek elég ha regisztrál a tindere mindegy hogy kövér vagy sovány lesz rá több jelentkező is. A nőknek könnyebb.
2022. máj. 23. 22:35
 29/63 anonim ***** válasza:
84%

26

Nem vagyok nő, szóval ez a része kapufa. Nem mintha bármi fogalmad lenne arról, hogy hány nő és miért vándorol ki bárhonnan is, de ez mellékes.

Kettő, nehéz egy incelt bármiről is meggyőzni amikor "Csak panaszkodtok és/vagy folyamatosan áldozatnak állítjátok be magatokat minden témában."

2022. máj. 23. 23:29
 30/63 anonim ***** válasza:
21%

"Dakota Johnson tényleg nem akkora durranás szerintem se..."

Szerintem se.... Dakotat talalsz Nogradban es Csepelen is, nem kell Hollywoodig menni :)

37F incel

2022. máj. 24. 03:34
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!