Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a különbség a "jó fiú" és az "incel" között?
"Én láttam már olyan férfit, aki szerintem csúnya, de mégis folyton volt barátnője, meg sok volt körülötte a kavarás, szerelmi dráma. Fogalmam sincs, miért ácsingóztak annyian utána"
Akkor nem volt csúnya. Sokan keverik azt, hogy valaki csúnya és azt, hogy nem jön be az illetőnek. Én is ismerek olyan nőt, akiért sok srác oda van, de nekem nem jön be. Ettől még elismerem, hogy szép.
"Olyat is ismerek, akinek nem tetszett a nála próbálkozó srác, barátzónába tette, aztán a srác kitartóan próbálkozott, és végül összejöttek. Eredetileg azért nem tetszett neki, mert 1-2 centivel alacsonyabb nála és az arcra sem tetszett."
Valljuk be, ez ritka. És általában sokan úgy jönnek össze ilyenekkel, hogy beérik velük, amikor mást elbuknak.
"Én beismerem, hogy nálam semmi esélye nem lenne már olyannak, akit nem tartok jóképűnek, akármennyi önbizalma is van, de nem gondolom azt, hogy az összes többi nő teljesen úgy működik, ahogy én."
Pedig ez így van mindkét nemnél.
"Még nem. :)"
Akkor elég közel jártam. :D
"Mindjárt küldök róla képet."
Rendben, kíváncsian várom.
"Akkor legyen megint igényes, vékony/sportos, szedjen magára önismeretet, tanuljon meg normálisan randizni, keresgélni, és ha talál normálisat, akkor ne szúrja el megint."
Ez így korrekt lenne, de akkor akivel működött, az nem nézett ki túl jól, tök átlagos volt. Ugyanaz a szint már nem kéne neki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!