Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kimondhatjuk, hogy Jason Statham szar pasi? Ha Magyarországon született volna, szüzen halna meg?
Eleve valami 176 centi a fazon, az itt a magyar nők szemével nézve nagyon alacsony, kb. ilyen Yoda mester kategória. Másrészről meg kopasz, ami gyenge genetikára utal. Egy magyar nő inkább varrná össze a vagináját, minthogy lefeküdjön egy gyenge genetikájú, kopasz férfival. És még az izomzata is egy kicsit aránytalannak tűnik, az arca sem egzotikus. Magyar szemmel kifejezetten szar pasinak tűnik. Mi magyarok, tudva hogy milyenek a magyar nők elvárásai, azt sem értjük szerintem sokan, hogy vesztette egyáltalán el az a faszi a szüzességét, nemhogy még sikeres férfi legyen meg sztár.. teljesen non-szensz.
Hogy a fenébe lehet, hogy Nyugaton még ez a pasi is sikeres lehet, ilyen külsővel? Itt Mo.-n egy csöves néz ki így...
Mert ki vagy te itt kérdező, hogy ilyen pu*nciszakértőnek hiszed magad és te aztán megmondod a tutit? :)
Szerintem meg pont emiatt vagy frusztrált, mert baj van a fejedben.
"akkor gombos tűvel varrnád össze a pinádat, csak hogy ne kelljen lefeküdni vele"
Ez beteg.
Nekem nem jön be ez a típus, de egyáltalán nem szar pasi külsőre.
A lényeget, vagyis a személyiségét meg úgysem ismerjük, tehát kár azon vergődni, hogy mennyire vonzó a való életben, amikor lemászik a mozivászonról meg a címlapfotóról.
Mi van kérdező, savanyú a szőlő? Elmesélem neked, hogy milyen pasik jönnek be: akik elérnek valamit az életben, nem a gyakorin picsognak, amiért egy nőnek se kellenek. Nekem aztán teljesen mindegy, hogy a pasi alacsony, magas, kopasz vagy hosszú hajú: mit tett le az asztalra, mit tud felmutatni, mire tudok felnézni, ez érdekel engem. Legyen talpraesett, tudjon az asztalra csapni, ha kell, legyen saját véleménye, el tudjon intézni mindent. Akár azzal, ami a fejében van, akár a két kezével, mert mondjuk egy ezermester. Ha sikeres az életben, akkor annak velejárója az anyagi biztonság is, ez már csak így van. Igen sok férfira fel tudok nézni, akik nem ütik meg J.S. szintjét.
Jason Statham számomra kifejezetten jó pasi, szeretem a filmjeit is, és képzeld nem varrnám össze a p.námat. Gombostűvel egyébként nem lehet varrni, de ezt még egy óvodás is tudja.
Ezt a negatív energiát, ami árad belőled, fordítsd inkább a magad javára, hátha sikerül megközelítened ezt a szerinted csapnivaló pasit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!