Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ronda nő lehet csinos/vonzó,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ronda nő lehet csinos/vonzó, ha ad magára, jól öltözik, sportol és esetleg kisebb szépészeti beavatkozásokon is átesik?

Figyelt kérdés

Vagy a szar genetika determinálja az unattraktivitást, tökmindegy, hogyan próbál kompenzálni az ember?

Szar genetikán olyasmit értek, amin nem lehet segíteni sokmilliós plasztikai műtétek nélkül, sőt, néha még azokkal sem. Például furcsa arcarányok, nagy homlok/mikiegeres hajvonal, hip dip a csípőn, rövid, tömzsi lábak, vastag boka, széles váll, nem megfelelő csípő-derék arány stb.

2022. máj. 21. 14:33
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
16%

Szintezgetés nem hülyeség hanem az a valóság nőknek meg pont ugyanolyan fontos a külső mint a férfiaknak. Sőt férfiak dugás erejéig sokszor leállnak szinten aluli nővel. Nők ilyet sose tennének.

Ismétlem. *Saját* szinteden annyi férfit találsz, amennyit csak akarsz, ahhoz a külsődön a világon semmit se kell változtatnod. Arról nem tehetünk, hogy az neked kevés. Ilyenre van a macskás vénlány kifejezést.

2022. máj. 21. 16:07
 42/53 anonim ***** válasza:
36%

39

Az az igazság, hogy én is ismertem ilyen - férfit. Rossz genetika, de isteni szöveg, és imádtak a csajok. Atom jó személyiséggel akármelyik nem tagja felturbózhatja magát, csak általában a csúnyáknak kisebb az önbizalma.

2022. máj. 21. 16:08
 43/53 anonim ***** válasza:
45%

33

Hát akkor szépen mondom: Szerintem a linkelt kép már egy szélsőség. Piszkafa combok, nuku mell, nulla izom, nulla forma. Nem akarok megbántani senkit, de szerintem a többségnek nem ez az ideális testalkat, de persze van, akinek tetszik. Én is ilyen voltam alapból, pláne 15 és 25 éves korom között, csak nagyobb mellel (az meg ugye genetika is), de a lábam olyan volt, mint egy 10 éves kisfiúnak.

Ennek ellenére voltak mindig próbálkozók és párom is van 22 éves korom óta.

Semmi önbizalmam nem volt, és régen olyanra vetemedtem, hogy kitettem erre az oldalra képet magamról (pont 10 éve kb.), és sz.arrá bántottak, megvádoltak, hogy férfi vagyok és troll, látszik az alakomon, hogy nem vagyok nő, csak direkt felvettem női bikinit és rejtegetem a kukimat, hogy majd röhögjek a kanos privátokon. Nem értettem, miért kell ezt, ráadásul még a csípőm is elválik a derekamtól, bár nem vagyok full körte alkat, de azért látszik, hogy nem lehetek férfi.

Persze érkezett pozitív visszajelzés is, de jóval kevesebb.

Az alkatom a genetika + nagyon fiatal kor révén volt olyan, amilyen, bármit ettem, nem híztam, viszont már 20 éves koromban díszelgett a narancsbőr a combom hátulsó részén. 25 évesen viszont életmódot váltottam, elkezdtem rengeteget edzeni, és sokkal többet és jobb minőségűeket enni és most már ég és föld a különbség. 10 kiló jött fel rám, sok izom és egy kicsi zsír is, és a narancsbőröm kb. 80%-ban megszűnt (csak bizonyos fényviszonyok mellett látszik már). Lett kerek fenekem, formás, miniszoknya kompatibilis lábaim.

Évek óta tartom már a formámat, és így az évek során rájöttem, hogy marhára nem az izomtalan, gebe alkat az egészség csimboraszója, és a férfiaknál is sokkal kelendőbb vagyok amióta változtattam magamon. Sokkal többen csorgatják rám a nyálukat, és annak ellenére, hogy a párom végig ugyanúgy velem volt és szeretett, egyértelmű, hogy neki is sokkal jobban tetszem így.

Szerintem nem szép dolog egy olyan alkatot propagálni nőknek, hogy tessék, legyél ilyen, ami genetika és/vagy egészségtelen életmód által elérhető, ugyanis sport és minőségi étkezés mellett a legtöbb nő nem így néz ki.

Az pedig, ha mondjuk egy 30-40 feletti férfi számára egy piszkalábú, lapos csaj az abszolút etalon, az számomra mindenképpen fura. 20-as évek elején mondjuk még normális, mivel abban a korban a pasiknak is egy jó része nagyon sovány, szóval amolyan természetes, hogy a hasonlók keresik, vagy olyat, aki mellett legalább nagyobb darabnak néznek ki.

2022. máj. 21. 16:14
 44/53 anonim ***** válasza:
23%
43 Próbálhatod szépíteni az undorító megnyilvánulásaid de ettől még akinek kis esze van átlát rajtad és tudja hogy egy gusztustalan testű mérgező nő vagy aki csak el akarja venni a nála fiatalabb és mérföldekkel szebb nők önbizalmát
2022. máj. 21. 16:21
 45/53 anonim ***** válasza:
65%
#43 Pedig igazat írt. :D Egy formás edzett test, sokkal szexibb, mint a nem eszek ezért sovány vagyok meg csontos test. :)
2022. máj. 21. 16:25
 46/53 anonim ***** válasza:
69%

A hármas által linkelt testalkat nem tetszik a legtöbb pasinak. Tudom, mert kb 20 éves koromig úgy néztem ki, és senki le sem szart. A VS modellek azért nagyon nem ez a kategória, vékonyak, de van mellük, segguk, combjuk. A képen a csajnak nem nagyon van.

A kérdésről egy nemrég látott poszt jutott eszembe, egy szépészeti beavatkozásokkal foglalkozó oldalon láttam. A csajnak töltött száj, műszempilla, rajzolt szemöldök, szőkített haj, szolis bőr. De egyszerűen olyan szerencsétlen arcszerkezete volt, hogy ezek nem vonzóvá tették, hanem szegény úgy nézett ki kb, mint egy szörny. Pedig látszott ugye, hogy igyekszik adni a külsejére, de hát jobb lett volna ha nem csinál semmit, mert ezek még inkább kiemelték milyen torz az egész feje.

Nyilván az embernek adnia kell magára, meg kihozni önmagából a maximumot, de a ló túloldalára sem szabad átesni.

2022. máj. 21. 16:29
 47/53 anonim ***** válasza:
13%

Nem írt igazad és vészesen buta aki ennek bedől.

A valóság: a lapos fenekén való ücsörgés helyett nekiállt VALAMIT mozogni ami miatt feljogosítva érezte magát a zabálásra mert ő "megérdemli" és felkapott 10 kilót. Gondolom az öregedés miatt lett abból már 15 is azóta. Aztán van pofája úgy beállítani hogy ez a normális és párkapcsolatban fair a másikkkal szemben hogy felszed magára ennyit ahhoz képest amilyennel indult mikor összejöttek... és akkor az ilyenek csodálkoznak ha a párjuk félremegy és nem hajlandóak fogyni rendben tartani magukat. és annyira meg van mérgezve az agya feminizmussal hogy még azt is elhiszi hogy ő a jó és a fitt...

2022. máj. 21. 16:29
 48/53 anonim ***** válasza:
9%

#47:

Megkérdezhetem hogy te hány cm vagy és hány kg?

10 éve tartod a versenysúlyodat?

Én igen már vagy 20 éve ennyi vagyok (168 cm/53 kg).

Csak azért kérdezem mert bántóan beszélsz egy nőről aki eljár edzeni és izmot szedett magára. Nekem is jól jönne 5-6 kg izom.

2022. máj. 21. 16:52
 49/53 anonim ***** válasza:
77%
Azért 10 kiló izom korántsem akkora térfogat, mint 10 kiló zsír. Szóval előbb tudd miről beszélsz #47. :D
2022. máj. 21. 16:57
 50/53 anonim ***** válasza:
Mi az a hip dip?
2022. máj. 21. 17:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!