Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ronda nő lehet csinos/vonzó,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ronda nő lehet csinos/vonzó, ha ad magára, jól öltözik, sportol és esetleg kisebb szépészeti beavatkozásokon is átesik?

Figyelt kérdés

Vagy a szar genetika determinálja az unattraktivitást, tökmindegy, hogyan próbál kompenzálni az ember?

Szar genetikán olyasmit értek, amin nem lehet segíteni sokmilliós plasztikai műtétek nélkül, sőt, néha még azokkal sem. Például furcsa arcarányok, nagy homlok/mikiegeres hajvonal, hip dip a csípőn, rövid, tömzsi lábak, vastag boka, széles váll, nem megfelelő csípő-derék arány stb.

2022. máj. 21. 14:33
1 2 3 4 5 6
 11/53 A kérdező kommentje:
#10, nem tudom, hogy élsz, de az elképesztően leegyszerűsítő gondolkodásod miatt feltételezem, hogy inkább az interneten, mint a való világban
2022. máj. 21. 15:03
 12/53 harebell ***** válasza:
96%

Arra a kérdésre, hogy maximálisan meg fogsz-e felelni a kor szépségideáljának, a válasz az, hogy jó eséllyel nem.

Arra a kérdésre, hogy lehetsz-e így is csinos és vonzó, a válasz az, hogy igen. Alapvetően ha igényes és ápolt van és figyelsz a megjelenésedre, a többség számára az már egy pozitív összkép és benyomás. Instán talán nem, de a való életben mindenképp. A vonzalom pedig nem kizárólag külső kérdése, a kisugárzás, a testbeszéd, minden számít, plusz még ott a személyes kémia. Szerintem az emberek többsége élete során vonzódott már nem tökéletes külsejű vagy akár szépséghibás emberhez.

2022. máj. 21. 15:03
 13/53 anonim ***** válasza:
13%

Kérdés, hogy kinek akar vonzó lenni. Egy nála mérföldekkel jobb kinézetű pasinak értelemszerűen nem fog bejönni, mert megkaphat mást is.

Viszont még soha nem láttam olyan nőt, aki ne kellett volna egy férfinak sem. Pedig láttam valóban ronda nőket. A nők ráadásul könnyebben kompenzálhatnak: Smink, többféle ruha, odaadás a szexben. A férfiaknak a kompenzáláshoz vagy sok pénzt kell keresni vagy rendszeresen keményen sportolni.

(Most tekintsünk el az itteni panaszkodásra berendezkedett nőktől, akik nem reprezentálják a való életben lévőket, hanem csak egy itt hangoskodó kisebbséget.)

2022. máj. 21. 15:04
 14/53 anonim ***** válasza:
37%

# 3

Alakjával törődő nő pont NEM ilyen testet fog "megcélozni", te beteg gyökér (már elnézést)...

Mielőtt jönne a vádaskodás, alázás: heti 6x edzem több mint 5 éve és 0 felesleg van rajtam, és feszes a testem.

Egy "kimaxolt" álomtest a legtöbb férfi számára nem ez, és a vágyott cél, amikor egy nő belefog az életmódváltásba, akkor szintén nem ez általában.

Mielőtt bárki leszólna, hogy hogy merészelek így beszélni, meg, hogy ízlések és pofonok, blabla: Szerintem kártékony azt propagálni, hogy ilyen testre hajtsanak nők.

2022. máj. 21. 15:16
 15/53 anonim ***** válasza:
15%
#14: Ah, most már érthető, hogy miért állsz bele egy csomó férfiba és miért mindig alpári módon.
2022. máj. 21. 15:23
 16/53 anonim ***** válasza:

#6 Szerintem meg szexi a szélesebb csípővel a vékonyabb lábak.

A hip dip meg valóban javítható edzéssel, mivel az izmot fejleszted ott, elvileg, ami ugye növelhető.

Az otthoni edzés nagyjából semmit nem ér, ha nem ért hozzá az ember. Ez megint tény. A testépítés/ izomfejlesztés nem annyiból áll, hogy naponta megcsinálok pár gyakorlatot. Ezért kellene neked személyi edző, ha eredményt akarsz.

Nem kioktatás vagy ilyesmi akart lenni, szimplán segítő szándék. Vagy megfogadod, vagy nem.

2022. máj. 21. 15:27
 17/53 anonim ***** válasza:
82%
Mellesleg a #3ban linkelt csaj tényleg nem egy példaérték, szegényre ráférne pár kiló. :D
2022. máj. 21. 15:29
 18/53 anonim ***** válasza:
93%

12#-es nagyjából helyesen írta le

Eleve nagyon ronda nőként ugyan sosem leszel kifejezetten vonzó nő, viszont azért ha sokat teszel érte teljesen biztosan akad rendes férfi aki ezt értékeli, és képes vonzódni is hozzád.

Egyszerűen azért van így mert nőkre hatalmas az igény, és amelyik nő már kinéz valamiképpen és ad magára, mindezek mellett főleg úgy áll a férfiakhoz hogy társat akarjon szerezni közülük, akkor ki van zárva hogy ne érdekeljen férfiakat.

A legrusnyább nőnek is akad párja a mai világban

2022. máj. 21. 15:29
 19/53 anonim ***** válasza:
38%
Nem állok bele csomó férfiba.
2022. máj. 21. 15:30
 20/53 anonim ***** válasza:
11%
14 Neked is áll a lehetőség hogy a lötyögős undorító igénytelen hasas szhar tested helyett összehozz egy egészséges normálisat. Nyugi a zsíros undormány testeden nem büszkeség hogy van csöcs. Szerintem pusztulj innen és gyűlöld máshol a férfiakat!!! Hogy jössz ahhoz hogy azt minősítsd hogy vonzó és egészséges nőket akarunk?
2022. máj. 21. 15:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!