Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ronda nő lehet csinos/vonzó,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ronda nő lehet csinos/vonzó, ha ad magára, jól öltözik, sportol és esetleg kisebb szépészeti beavatkozásokon is átesik?

Figyelt kérdés

Vagy a szar genetika determinálja az unattraktivitást, tökmindegy, hogyan próbál kompenzálni az ember?

Szar genetikán olyasmit értek, amin nem lehet segíteni sokmilliós plasztikai műtétek nélkül, sőt, néha még azokkal sem. Például furcsa arcarányok, nagy homlok/mikiegeres hajvonal, hip dip a csípőn, rövid, tömzsi lábak, vastag boka, széles váll, nem megfelelő csípő-derék arány stb.

2022. máj. 21. 14:33
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
17%

27#-nek nyilvánvalóan igaza van

A soknői rinya kivétel nélkül a helytelen célcsoportból fakad, sajnos tapasztaltam és tapasztalom ezt nap mint nap bárhol

Ez a valóság

2022. máj. 21. 15:50
 32/53 anonim ***** válasza:
34%

#26: Hát ezen az oldalon már az összes alkatú nő elpanaszkodta, hogy nem jön be a férfiaknak. Most már a modellalkatúak is.

"Szerintem sokféle nő bejön a férfiaknak, de a szélsőségesen sovány vagy kövér értelemszerűen sokkal kevesebbnek, mint a középút, vagy mondjuk egy jó fenékkel, formás lábakkal rendelkező fitt csaj (nem a kigyúrt testépítőre gondolok)."

Én is hasonlóval értek egyet, ezért is tartom gáznak az itteni általános panaszkodást. Itt a legtöbb nőnek egyáltalán nem a külsejével van gond, hanem fejben vannak komoly problémák. Pl. az egyik linkelt kép kb. a barátnőm testalkata. Szépen le lett írva, hogy a többségnek nem jön be, csak beteg férfiaknak.

Hát, nagyon nem ez a helyzet. Majdnem minden srác bepróbálkozik nála és elég bántó, hogy itt megkapja az ember, hogy undorító, ha egy akármilyen alkatú barátnője van.

És ez már nem az első kérdés, ahol kibukik, hogy itt rengeteg nő fejben nagyon el van csúszva.

2022. máj. 21. 15:52
 33/53 A kérdező kommentje:
Azért a hármas által linkelt nő nagyon nem szélsőségesen sovány. Nekem nőként tetszik, például a Victorias Secret modellek többsége is hasonló kaliber, kifutón jól mutat. Átlag férfiaknak viszont többnyire nem jön be, mert nagyon nem a termékenységet és a nőiességet szimbolizálja, de az átlag nők nagy százalékának amúgy sem ilyen a felépítése és sose lesz ilyen alkata, szóval felesleges erről vitázni.
2022. máj. 21. 15:53
 34/53 anonim ***** válasza:
27%

Na a 29#-est jelenteni akartam, mert undorító és indokolatlan a stílusa

De mivel a kedves feminácik ha meglátják a nevemet máris lepontoznak, ezért már jogosultságom sincs hozzá.

Fos ez az oldal, névvel már nem is érdemes menni

2022. máj. 21. 15:55
 35/53 A kérdező kommentje:
Ez a szintezgetés meg hülyeség, mert a férfiaknak és a nőknek teljesen más számít. Nőknek szerintem kevésbé fontos a külső, férfiaknak pedig az intellektus és a belső (nem szélsőséges eseteket leszámítva). Szóval én ronda, de kimaxolt külsejű, tanult nőként akkor mit várhatok el? Mivel a férfiaknak nem számít a külső flanc egy bizonyos alap higiéniai szint felett, és a belső sem egy alap "normalitási szint" felett, inkább a jó genetika, természetesen szép arc, jó segg+mell, ezért lényegében nulla, amit nyújtani tudok.
2022. máj. 21. 16:01
 36/53 anonim ***** válasza:
65%

32

Akárcsak a férfiak esetében...

Amúgy elég súlyos testképzavarral küzd az a nő, aki szerint a 3-as által linkelt kép undorító... Tény és való, hogy nem ez az ideál (és soha nem is volt), de ápoltság, normális arc és jó stílus kombóval kizártnak tartom, hogy a férfiak úgy en bloc taszítónak találják..

Én is nagyjából így nézek ki, fitt vagyok, de a melleim kb a nem létező kategórába esnek és hipdipem is van, mindazonáltal sosem tapasztaltam, hogy a férfiak 'undorodnának' tőlem. Biztos sokaknak nem tetszem emiatt, amivel az égvilágon semmi baj nincs, de az 'undorító' az nagyon máshol kezdődik. És ez nem nagyképűség...

Nem szabad beleesni abba a hibába, hogy mindenre, ami egy kicsit is eltér a tökéletesről, rögtön olyan címkéket aggatunk, hogy 'ronda', 'hányinger', 'förtelem' stb. Elkoptatjuk a szavakat, közben romboljuk az emberek önbecsülését, és egyre távolabb sodródunk a valóságtól.

2022. máj. 21. 16:03
 37/53 anonim ***** válasza:
100%

#33: De ezt mégis miből szűritek le, hogy az átlag férfiaknak nem jön be? Leírtam: Ilyen alkatú kb. a barátnőm. És szinte minden pasi próbálkozik nála.

#34: Vicces egyébként. Annak tekintetében különösen, hogy pl. ennél a kérdésnél az illető trágárkodott, jelentettem ezeket a válaszait és valahogy nem lett törölve... :D Nem igazán értem, hogy most akkor mi fér bele az oldal szabályzatába. Már a szabályzat is olyan, mintha csak a férfiakat lehetne szidni. (Egyébként egyik nem szidásával sem értek egyet. Én is jelentettem az előző választ is, csak érdekes látni, hogy ez is személyre szabott és nem jelenthetsz.)

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

2022. máj. 21. 16:04
 38/53 anonim ***** válasza:
54%
Mirol ugatnak itt a pasik? Tobb tucatot ismerek, csorok, igenytelenek, megis fiatal szep sportos aranyos csajokra xsorgatjak a nAluk.
2022. máj. 21. 16:05
 39/53 anonim ***** válasza:
57%

"Nőknek szerintem kevésbé fontos a külső"

Haha, viccnek ez jó és valamiért ezt is csak itt hallani. Bizonyára azért húznak be csak pár férfit tinderen a nők, mert nekik nem számít annyira a külső és azért húznak be egy csomó nőt a férfiak, mert nekik számít.

"Szóval én ronda, de kimaxolt külsejű, tanult nőként akkor mit várhatok el?"

Bármit. Továbbra is a fejetekben van a probléma. Egyetemen ismertem egy ronda csajt. Értelmes volt, vicces, jó volt a kommunikációja. Imádták a férfiak.

2022. máj. 21. 16:06
 40/53 anonim ***** válasza:
42%
#38: Bocs, elfejetettem, hogy itt csak a nők ugathatnak. Elnézést.
2022. máj. 21. 16:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!