Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ronda nő lehet csinos/vonzó,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ronda nő lehet csinos/vonzó, ha ad magára, jól öltözik, sportol és esetleg kisebb szépészeti beavatkozásokon is átesik?

Figyelt kérdés

Vagy a szar genetika determinálja az unattraktivitást, tökmindegy, hogyan próbál kompenzálni az ember?

Szar genetikán olyasmit értek, amin nem lehet segíteni sokmilliós plasztikai műtétek nélkül, sőt, néha még azokkal sem. Például furcsa arcarányok, nagy homlok/mikiegeres hajvonal, hip dip a csípőn, rövid, tömzsi lábak, vastag boka, széles váll, nem megfelelő csípő-derék arány stb.

2022. máj. 21. 14:33
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
21%

Pont ezért mondom, hogy ő is rendes normális nőhöz hűen csak a felső 10-20%-ból akar magának valakit. Ha arca ronda az valóban nem fog menni. Soha. Mert ha amúgy hajlandó lenne leállni a saját szintjével, annyi jelentkezője lenne, hogy azt se tudná hova kapjon nem pedig itt nyávogna...

Röviden kérdező: vagy nézz ki úgy, ahogy azon a szinten, ahova te szeretnél bekerülni ez megkövetelt vagy állj le a saját szinteden levőkkel.

2022. máj. 21. 15:33
 22/53 anonim ***** válasza:
86%

170 cm és 48 kg vagyok, kb. a 3-as által linkelt kategória, csak még laposabb mellkassal. Ez g*ci undorító, normális férfinak nem jön be érthető módon, igaza van a 14-esnek.

Nos, kérdező, szerintem te is tudod a választ. Hiába a rengeteg optikai tuning, 24/7 nem lehet úgy kinézni. A sminket le kell mosni, a ruha lekerül stb., tényleg csak a műtétek, de leginkább azok sem tudnak segíteni. Pl. ha úgy ronda az arcod, hogy nincs semmi deformitás, azzal sem lehet mit csinálni, nyilván a normál méretű és "állású" orr vagy fülek esetén nem opció az átszabás, illetve nem hozna érdemi javulást.

Egyébként nagyon egyszerűen megválaszolható az egész kérdés, csak meg kell nézni, hogy a felejtős kategórián kívül bejössz-e valakinek, ha igen, akkor mennyi férfinak, és hogy ez valós vonzalom-e vagy csak jobb híján rád fanyalodás. És feltételezem, te sem itt lógnál, ha ezekre pozitív válaszokat tudnál adni, mint ahogy én is csak ventilálgatom itt a "hatalmas" népszerűségem által kiváltott frusztrációmat, sok hasonlóan "sikeres" férfi hozzászólóval együtt.

2022. máj. 21. 15:37
 23/53 A kérdező kommentje:
#21, szívesen küldenék képet, milyen pasik tetszettek eddig és hogy néz ki az egyetlen exem, de nem szeretnék személyiségi jogokat sérteni. Hagyjuk már ezt, hogy biztos túl jó pasit akarok. Szóba se mernék állni olyannal, aki túl jó pasi, és nem is akarnék, mert szarul érezném magam mellette.
2022. máj. 21. 15:39
 24/53 anonim ***** válasza:
14%

Nekem nagyon bejönnél feltéve, ha szép arcod van ;). Persze én nem jönnék be neked, mert ronda vagyok. Ilyen ez.

2022. máj. 21. 15:39
 25/53 anonim ***** válasza:
15%

Na, végül kihozták ám a nők, hogy gyakorlatilag semmilyen nő nem jön be a férfiaknak! :D És fel sem fogják, hogy fejben van velük a gond.

Mindenféle nő talál férfit. Ez a rinya, hogy nem, pont ugyanolyan szint, mint amit az incelek tolnak.

2022. máj. 21. 15:41
 26/53 anonim ***** válasza:
67%

"Na, végül kihozták ám a nők, hogy gyakorlatilag semmilyen nő nem jön be a férfiaknak! :D"

Hol?

Szerintem sokféle nő bejön a férfiaknak, de a szélsőségesen sovány vagy kövér értelemszerűen sokkal kevesebbnek, mint a középút, vagy mondjuk egy jó fenékkel, formás lábakkal rendelkező fitt csaj (nem a kigyúrt testépítőre gondolok).

2022. máj. 21. 15:44
 27/53 anonim ***** válasza:
34%

Igen, sok nő mondta már ezt, aztán igazából mindegyik jobbat akart a saját szintjéhez képest. Sajnos a fotód nélkül nem tudjuk megmondani, neked mi a maximum szinted.

De egyet kezelhetsz tényként. Nők akárhogy is néznek ki kelendőek. Akkor van gond, ha te jobbat akarsz a saját szintedhez képest *sokkal* úgyhogy továbbra is állítom, te túl jót akarsz magadhoz képest (max. nem akarod ezt beismerni még magadnak se), különben nem lenne gondod.

2022. máj. 21. 15:44
 28/53 anonim ***** válasza:
100%

24: Pont nincs szép arcom (sem), ami legalább kompenzálná valamelyest ezt a testet. Nagyon nincs... Ráadásul az a kategória vagyok, amit felhoztam példaként a plasztika kapcsán; nincs deformitás, csak sima rondaság. Úgyhogy ha már így feltételezgetünk: kölcsönös lenne a nem bejövés :D

(22)

2022. máj. 21. 15:45
 29/53 anonim ***** válasza:
22%

Rád is ugyanaz vonatkozik, mint amit 27-ben írtam. Kizárt, hogy ne legyél kelendő a saját szinteden. Ha esetleg neked derogál az a szint, mert az már annyira az alja (az arcod alapján), megértem, de azzal nem lehet mit csinálni. Akkor egyedül maradsz.

2022. máj. 21. 15:49
 30/53 anonim ***** válasza:
22%

szívesen megismernélek ha ismerkednél egy átlag alatti pasival írj.

Ha van kedved küldj olyan képet ami hasonlít a férfi ideálodhoz.

2022. máj. 21. 15:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!