Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ronda nő lehet csinos/vonzó,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ronda nő lehet csinos/vonzó, ha ad magára, jól öltözik, sportol és esetleg kisebb szépészeti beavatkozásokon is átesik?

Figyelt kérdés

Vagy a szar genetika determinálja az unattraktivitást, tökmindegy, hogyan próbál kompenzálni az ember?

Szar genetikán olyasmit értek, amin nem lehet segíteni sokmilliós plasztikai műtétek nélkül, sőt, néha még azokkal sem. Például furcsa arcarányok, nagy homlok/mikiegeres hajvonal, hip dip a csípőn, rövid, tömzsi lábak, vastag boka, széles váll, nem megfelelő csípő-derék arány stb.

2022. máj. 21. 14:33
1 2 3 4 5 6
 1/53 anonim ***** válasza:
90%
Kihozod magadból a legtöbbet és elfogadod ami jut, ilyen a világ!
2022. máj. 21. 14:38
 2/53 anonim ***** válasza:
Egyébként tetszett már olyan csaj akire a válogatósak csak legyintettek!
2022. máj. 21. 14:40
 3/53 anonim ***** válasza:
25%

"Ronda nő lehet csinos/vonzó, ha ad magára, jól öltözik"

Nem. Ha ronda vagy senkit se érdekel hogy öltözöl.

"sportol és esetleg kisebb szépészeti beavatkozásokon"

Talán.

Ha arcod ronda szerintem plasztikai sebész se tud szignifikáns javulást előidézni. Hibátlan feszes testtel tudnál valamennyire kompenzálni, de arcod akkor is ott lenne és az az első, amit emberek észrevesznek. Próbálj meg megcélozni egy ilyen testet, aztán utána meglátod mész-e vele valamire.

[link]

Természetesen most abból indultam ki, hogy te is, mint minden normális nő, jóképűekre pályázol. Ha megelégszel a ***saját szinteden*** levőkkel, akkor természetesen neked is lehet faszid, amennyit csak akarsz.

2022. máj. 21. 14:41
 4/53 anonim ***** válasza:
100%

Háát igen ilyen test arányokon nem lehet segíteni, plasztika jól jöhet főleg az orrot tekintve, legnagyobb mértékben az orr ronthatja el az egész arcot..és talán a fülek száj.

A túlsúly az mondhatni egyszerű és ingyenes csak akaraterő és kitartás kell. (kivéve ha egészségügyi gondokkal küzd).

Őszintén? Ha egy orr-fül-száj plasztikától nem leszel szebb akkor nem leszel csinosabb hiába az öltözet sport

2022. máj. 21. 14:42
 5/53 anonim ***** válasza:
12%
A hip dip-en TORNAGYAKORLATOKKAL lehet segíteni. Youtube a barátod. Ennyit erről.
2022. máj. 21. 14:47
 6/53 A kérdező kommentje:

#3, hát, szerintem ez az alkat kevesebb férfinek tetszik, mint ahánynak nem. Ilyen alkatot meg amúgy sem lehet "megcélozni", ha tök más a felépítésed.

Hasonlóan vékony vagyok (168/50), mellem nekem sincs, a a derekam is karcsú, a hasam még tónusosabb is, de nincsenek ilyen extrém hosszú és vékony karjaim, a csípőm sokkal szélesebb, és a combom mondjuk hasonlóan vékony, de széles csípőhöz direkt szarul néz ki, na meg feltehetően a lábaim is sokkal rövidebbek. Szóval hiába vagyok vékony-sportos, ha az alapvető felépítésem miatt szar az összkép.

2022. máj. 21. 14:48
 7/53 anonim ***** válasza:
100%
3. A képről csak annyit, hogy ízlések és pofonok!
2022. máj. 21. 14:50
 8/53 A kérdező kommentje:

"A hip dip-en TORNAGYAKORLATOKKAL lehet segíteni."

Jaj már, évek óta edzek (nem edzőteremben, ahhoz nincs önbizalmam), csináltam rengeteg direkt hipdipre való gyakorlatot, de nem használt semmit. Utánaolvastam, és GENETIKA, akkor lehet rajta segíteni, ha valakinek zsír miatt olyan. Rajtam zsír nem sok van, de a medencecsontom sajnos nagyon széles és hangsúlyos.

2022. máj. 21. 14:50
 9/53 A kérdező kommentje:
Amúgy a felsorolt problémák példák, nem mindegyik rám vonatkozik (hipdipem mondjuk pont van).
2022. máj. 21. 14:53
 10/53 anonim ***** válasza:
12%

Szóval azt mondod vékony vagy. Valahogy nem akarom elhinni, hogy akkor neked gondjaid vannak a férfiakkal. Kép nélkül nehéz bármit is mondani. Csak azt tudom elképzelni, hogy te is (mint minden normális nő) a csúcskategóriát akarod. Ahhoz lehet az arcod tényleg kevés.

2022. máj. 21. 14:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!