Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A diplomás csajok mért hajtják...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A diplomás csajok mért hajtják el a diplomátlan, de tehetséges csávókat?

Figyelt kérdés

Sok csajnak csak egyre hízik ám a mája,

Mert van neki egy madafaka diplomája,

És ha meglát egy pasit, aki diplomátlan,

Az már nem lehet a csaj szemében hibátlan!

Pedig a pasi egy menő Grandmaster rapper,

Jó szöveggel, álló cövekkel, de a csajoknak nem kell!

(Madafaka!)

Pedig BMW-s ő, nem egy ratyi skodás,

Hát nem tudom, mire itt az arcoskodás:

Most nem kell a sóder, nem kell a fakszni,

Több pénzt hoz neki egy madafaka hakni,

Mint amennyi egy büfészakos bére.

Hát ki a real loser? A kérés fel van téve!

2022. máj. 21. 09:37
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

20

Mint a bogár-rovar kérdés... Minden értelmiségi diplomás, de nem minden diplomás értelmiségi. Én olyan embereket IS(!!!) látok az egyetemen, akik életükben egy könyvet a kezükbe nem vettek, a helyesírásuk akár egy nyolcévesé és még csak későbbi szakbarbároknak sem jók, mert hót nem érdekli őket, amit tanulunk. Unottak, motiválatlanok, a többségük mégis le fog diplomázni, mert egy kettesre csak bemagol valamit...

Na most, ha valaki ilyen körülmények között képtelen összehozni egy felsőfokú végzettséget (hozzáteszem: a mai világban, Európában), azt nem tudom mással magyarázni, mint hogy az illető ezeknél az embereknél is butább, vagy egyszerűen semmi nem érdekli. Egyik esetben sem gondolom, hogy értelmiségi lenne.

2022. máj. 21. 10:49
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

#21: Részben egyetértek, részben nem.

Műszaki pályán mozgok, arra van rálátásom. Mellette szeretek olvasni. Ledöbbentek a szaktársaim, amikor látták, hogy regényt olvasok. A többség szerint ennek semmi értelme és unalmas, szóval ebben egyetértek.

Abban viszont nem, hogy minden értelmes ember diplomára hajtana vagy azért nem teszi le, mert nem értelmes. Voltak olyan ismerőseim, akik lelkesen jöttek az egyetemre, majd el is menekültek. Nem azért, mert nem lennének értelmesek, hanem mert bizonyos tanároktól menekültek és bizonyos felesleges tantárgyaktól is. Plusz, sokaknak pénz kellett, amit kétkezű melóval hamarabb szereztek és van, aki már jobban is él, mint egy átlag diplomás.

2022. máj. 21. 10:56
 23/26 anonim ***** válasza:
0%
Mert a normális csajoknak nem jönnek be a suttyó, trágar rapperek, akkor sem ha bmwjük van.
2022. máj. 21. 11:47
 24/26 anonim ***** válasza:

"Várkonyi Andi nem hajtotta el Mészáros Lölőt.

Pedig Andi doktor, Lölő pedig gázszerelő."

Ez egy darab példa. Mészárosnak meg van több száz milliárdja, többet ér az annak a szajhának mint a diploma.

2022. máj. 21. 12:39
 25/26 anonim ***** válasza:
87%
Pont azért nem jönnek össze veled, mert fursztrált és irigy vagy. Diplomás nőként nekem sem kéne olyan ember, aki szerint csak azért tanultam, mert nem volt jobb dolgom, vagy aki lebüfészakozná a tanulmányaimat. Hát rohadjon meg, én kőkeményen megszenvedtem azokért munka és háztartás mellett. Szóval leszarom, hogy nem orvosit végeztem, csak két "nem értékes szakot", engem ez érdekeket ezt akartam tanulni. Érdekes, általában azok büfészakoznak, akiket már az érettségin is csak ezért engedtek át, mert kinőtték a padokat.
2022. máj. 21. 14:02
 26/26 anonim ***** válasza:
68%
Engem nem érdekel mit végzett, ha van egy minimum 100 millió/év bevételt hozó cége, aminek minimum a fele tiszta profit☺️
2022. máj. 21. 14:50
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!