Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak mi jön be ennyire az "alfa" "hímekben" aki nem tiszteli őket, és csak dugni akar? nem lenne jobb egy incel, aki megbecsüli őket?
129
Csak a kommentjeidből következtettem erre...
A skizofrénekhez hasonlóan viselkedsz. Egy tévképzetet tekintesz valóságnak, és minden cáfolatot (legyen az elméleti vagy empirikus), nemes egyszerűséggel mesének titulálsz, pedig éppen. te élsz egy mesében. Egy rémes mesében.
Alapvetően nem vagyok annak az érvek a híve, hogy "de hát mindenki ezt csinálja"... De van az a többség, ami igenis indukálja a kisebbség tévedését, leginkábbb azért, mert te nem tényekkel, statisztikákkal csak néhány élettapasztalattal és rengeteg ocsmány szöveggel próbálod megcáfolni a világ 99%-ának a világnézetét.
Nem gondolja mindenki rosszul. Te gondolod rosszul.
131
Nincs semmiféle borderline-om, és nem ütött be semmilyen roham. :D
Mikor fogjátok már fel, hogy nem muszáj mindenkinek a ti feminizmus által agymosott életfilozófiátokat követnie?
Amit mondtál, abban semmi erős nincs, sőt, vannak nálad rosszabbak is.
"Persze ha az autópályán is mindenki szembejön veled, akkor biztos nem te vagy a balek aki fordítva halad"
Nagyon is találó rád
132
Én jól gondolom. Attól, hogy az emberek nagy része agymosott, nekem még nem kell bevennem a kék pirulát.
Igen, én egy rémes mesében élek, ti pedig egy tündérmesében. Lehet, hogy nincs is objektív valóság.
Én abban a világban élek, amit részben magam teremtettem, részben mások nekem. De ti ugyaígy. :D
137
Tegyük fel hogy így van... Mi veled ellentétben jól érezzük magunkat. Na most ki a balek?
138
A legjobb álomból is van egyszer ébredés. Érezzétek csak jól magatokat benne. Én is próbálom a magaméban, bármennyire is sötét. :)
140
Én őszintén remélem, hogy egy nap felébredsz... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!