Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy olyan fiú, akinek az apja nem vagy alig volt benne a nevelésében, az nagyobb eséllyel lesz incel?
Figyelt kérdés
2019. dec. 23. 18:24
1/7 anonim válasza:
magyarázza el valaki, mi az az incel, mert kikúrt buta vagyok ehhez. Köszönöm!
2/7 anonim válasza:
20 éves fiú vagyok, apám él, de születésem előtt lelépett azóta soha nem keresett még interneten sem. Soha életemben nem láttam, ennek köszönhetően semmilyen részét nem vette ki a nevelésemből. 16 évesen jöttem össze első barátnőmmel amely kapcsolat 2 évig tartott, illetve most is van kapcsolatom ami 4 hónapos és heti 3-4x is szexelünk, vonzódom iránta, kívánom őt, egyszerűen tombol bennem a tesztoszteron.
A válasz egyértelműen az, hogy semmi köze ahhoz, hogy nevel e az apád vagy se, ugyanis a férfiasságod a hormonoknak köszönhető.
3/7 anonim válasza:
Jó nagy butaság ez a kérdés.
Nyilván jó, vagy jobb, ha egy srác lát apai mintát, de nem függ össze.
4/7 anonim válasza:
#1: Valami debil kitalálta, hogy az életképtelen aggszüzeket hívjuk most így. Mert ezzel most rohadt menő dobálózni. Meg felettébb trendi, amikor az ember magyarul már lassan nem is ért.
5/7 anonim válasza:
Szerintem inkább akkor lesz, ha a szülők, vagy bármelyik szülő, ez általában az anya, pátyolgatják és nem hagyják érvényesülni, felnőni, mert hogy az az ő kisfiuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!