Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 éves csaj tetszik en caak 14 vagyok. Megéri próbalkozni? Nagyon bejön<3
Nos,van egy 11-12. Es csaj a suliban aki hat elég szemrevaló.cuki kosarazik.nos a problem ott van h 9. Es vagyok.jófejnek tűnik a neve is tetszik nem nagyon láttam fiukkal, de azt tudom hogy az egyik tesitanár az apja:P
Instan facrn bekovettem de nem tudom hogy hogyan kéne kedzemenyezni/megeri-e??
Nagyon bejön ma nem vittem tesit es vannak a sarokba ilyen szivacsok oda leultunk es neztuk ahogy kosarazik a fiukkal.van egy ikertesoja is.
Nem mondom h kigyurt vagyok de hat egoistan is de jol nezek ki (XDD) masok szerint is.van esélyem nála??
Én 18 éves vagyok, végzős. Van elsőben egy aranyos fiú, tényleg tök cuki (ő is gondolom 14-15 éves lehet)
Mindig amikor meglátom a folyósón a barátnőimnek mondom hogy cuki, de igazából nem tudnék vele járni... Túl fiatal hozzám. Ebben a korban még meglátszik az a pár év különbség! Később, felnőtt korban már nem. A lányok általában az idősebb fiúkat kedvelik (persze van kivétel)
Én azt tanácsolom hogy próbálj a lány közelében lenni, barátkozz össze vele, aztán akkor majd meglátod, hogy van-e nála esélyed.
Sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!