Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A lányoknak mi jön be ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányoknak mi jön be ennyire az "alfa" "hímekben" aki nem tiszteli őket, és csak dugni akar? nem lenne jobb egy incel, aki megbecsüli őket?

Figyelt kérdés
2022. máj. 20. 15:47
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/150 anonim ***** válasza:
2%

49

Óhajtod megcáfolni? Tudod, verifitacio, falsifitacio, ahogy értelmes emberek szokták. :)

2022. máj. 20. 19:09
 52/150 anonim ***** válasza:
88%

Pont annyira óhajtom megcáfolni, mint a laposföld elméletet.

Értelmes emberekkel ilyesmiről nem kell, a hozzád hasonló ostobákkal pedig nem érdemes vitatkozni.

2022. máj. 20. 19:11
 53/150 anonim ***** válasza:
2%

52

Sértegetéssel nálam semmire sem mész, nem fogok sírni miatta. Eléggé immunis vagyok rá, a fajtádnak köszönhetően. :)

Szóval azt mondod, hogy egyetlen érved a sértegetés és a lepontozás?

Ez is egy válasz...

2022. máj. 20. 19:14
 54/150 anonim ***** válasza:
94%

Tudod mi az érvem?

Az, hogy az emberek döntő többsége megtalálja a számításait a világban, csak néhány szerencsétlen nyomoronc vinnyogja tele a Gyakorit, hogy a csúnya néniktől nem kapnak puncit...

Hogy képzvarral éljek, nem lehet, hogy ezek az életképtelen fotelharcosok ülnek fordítva a lovon?

2022. máj. 20. 19:18
 55/150 anonim ***** válasza:
93%

"és akkor a leginstabilabb, amikor a nő több erőforrást visz be, mint a férfi."

Nem kell ehhez semmi kutatás. Nyilvánvaló, hogy aki nincs kiszolgáltatott helyzetben, az nem fog maradni egy rossz kapcsolatban. Talán arra kéne törekedni, hogy önként legyen melletted a feleséged, nem azért mert rá van kényszerülve.

Ennyi baromságot olvasni egy helyen!

2022. máj. 20. 19:18
 56/150 anonim ***** válasza:
0%

54

Valahogy nagyon sokan nem így gondoljuk.

Egyébként én megtaláltam a számításomat a világban. Nő meg a világ minden kincséért sem kellene, ha egy egy kicsit is közeledne, valószínűleg lilára verném.

2022. máj. 20. 19:21
 57/150 anonim ***** válasza:
94%
Sokaknak elmondtam már: ha nem érdekelnek a nők, ha utálod őket, akkor szakadj le rólunk... Olyan könnyű... Egyszerűen pofád lapos, és kész...
2022. máj. 20. 19:23
 58/150 anonim ***** válasza:
3%

57

Sajnos szólásszabadság van, és sok ember szeme még csukva van, ezért nem tehetem. :)

2022. máj. 20. 19:25
 59/150 anonim ***** válasza:
97%

"valószínűleg lilára verném."

Na, egy újabb elmebeteg phasz.

Akkor meg kopj le ebből a rovatból. Eléggé úgy tűnik rohadt módon érdekel téged.

2022. máj. 20. 19:26
 60/150 anonim ***** válasza:
2%

59

Miért nem tudtok TI elhúzni az ilyen jellegű kérdésekből?

2022. máj. 20. 19:28
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!