Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak mi jön be ennyire az "alfa" "hímekben" aki nem tiszteli őket, és csak dugni akar? nem lenne jobb egy incel, aki megbecsüli őket?
49
Óhajtod megcáfolni? Tudod, verifitacio, falsifitacio, ahogy értelmes emberek szokták. :)
Pont annyira óhajtom megcáfolni, mint a laposföld elméletet.
Értelmes emberekkel ilyesmiről nem kell, a hozzád hasonló ostobákkal pedig nem érdemes vitatkozni.
52
Sértegetéssel nálam semmire sem mész, nem fogok sírni miatta. Eléggé immunis vagyok rá, a fajtádnak köszönhetően. :)
Szóval azt mondod, hogy egyetlen érved a sértegetés és a lepontozás?
Ez is egy válasz...
Tudod mi az érvem?
Az, hogy az emberek döntő többsége megtalálja a számításait a világban, csak néhány szerencsétlen nyomoronc vinnyogja tele a Gyakorit, hogy a csúnya néniktől nem kapnak puncit...
Hogy képzvarral éljek, nem lehet, hogy ezek az életképtelen fotelharcosok ülnek fordítva a lovon?
"és akkor a leginstabilabb, amikor a nő több erőforrást visz be, mint a férfi."
Nem kell ehhez semmi kutatás. Nyilvánvaló, hogy aki nincs kiszolgáltatott helyzetben, az nem fog maradni egy rossz kapcsolatban. Talán arra kéne törekedni, hogy önként legyen melletted a feleséged, nem azért mert rá van kényszerülve.
Ennyi baromságot olvasni egy helyen!
54
Valahogy nagyon sokan nem így gondoljuk.
Egyébként én megtaláltam a számításomat a világban. Nő meg a világ minden kincséért sem kellene, ha egy egy kicsit is közeledne, valószínűleg lilára verném.
57
Sajnos szólásszabadság van, és sok ember szeme még csukva van, ezért nem tehetem. :)
"valószínűleg lilára verném."
Na, egy újabb elmebeteg phasz.
Akkor meg kopj le ebből a rovatból. Eléggé úgy tűnik rohadt módon érdekel téged.
59
Miért nem tudtok TI elhúzni az ilyen jellegű kérdésekből?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!