Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A lányoknak mi jön be ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányoknak mi jön be ennyire az "alfa" "hímekben" aki nem tiszteli őket, és csak dugni akar? nem lenne jobb egy incel, aki megbecsüli őket?

Figyelt kérdés
2022. máj. 20. 15:47
 101/150 anonim ***** válasza:
94%
95# nem tartozom semmilyen kis csoporthoz. Soha nem buzdítottam senkit semmilyen erőszakra sem én nem találok nőt tudom hogy az én hibám mert ronda vagyok de sosem mondtam hogy ez a nők hibája.
2022. máj. 21. 00:30
 102/150 anonim ***** válasza:
100%

És hány nőt tettek tönkre a férfiak? Csak úgy csendben kérdem. Köztük amúgy is több a pszichopata, ez ténykérdés...

Erre az 5-10%-ra vagy hozol statisztikát, vagy kénytelen leszek hazugságnak tekinteni. És igen, vannak szerencsétlen férfiak, ahogy szerencsétlen nők is. Ez mégis mit bizonyít? Nagyjából egyáltalán semmit.

2022. máj. 21. 00:32
 103/150 anonim ***** válasza:
6%

102

Attól, hogy a legtöbb ember ebben a világban elfogadja a nők játszmáit, hazugságait a p*nciért, az én világnézetem még nem fog megváltozni. Ahogy én sem fogom megváltoztatni a tiédet, valószínüleg. :)

Őszintén szólva nem is akarnám, hogy bárki megismerje az én sötét világomat.

Én csak leírtam, hogy mit gondolok erről, kimondottan az inceleknek címezve.

Tudod, vannak olyan emberek, akiket megőrít a remény, és semmi szükségük nincs rá.

Honnan tudod, hogy ők mit éltek át?

Átélted valaha, hogy már tíz évesen "szerencsétlen nyomoroncnak" hívnak az iskolában?

Átélted, hogy 12 évesen idióta baromnak titulálnak az iskolában, csak mert elmondod, hogy talán ragyog az égen olyan csillag, amely valójában már nem is létezik?

Átélted, hogy csoportosan esnek neked és vernek lilára az iskolában – a lányok?

Ugye, hogy nem...

Semmi szükség a reményre!

2022. máj. 21. 00:33
 104/150 anonim ***** válasza:
96%

93

Egy incel forradalom az a legutolsó dolog amitől félni kell. A szociális igénytelenségük miatt bármilyen önszerveződési kísérletük a hamvába hal. Ezért tengődnek csak anonim online fórumokon, még egy vezetőjük sincs aki összefogná őket, de még a blackpill-ben se tudnak egységesen megegyezni. Olyan szintű szorongásoktól szenvednek, amik már a hétköznapokban is gátoljak a puszta létezésüket is. Tehát én nem félek, talán lesz pár magányos merénylő de ennyi.

2022. máj. 21. 00:34
 105/150 anonim ***** válasza:
96%

Ha csak a felső 5-10 százalék lenne képes párt találni magának, akkor már kihaltunk volna, de minimum észrevennéd, hogy kishazánk népsűrűsége kb 2 fő/négyzetkilométer...

Bizonygathatod magadnak, hogy a férfiak 90%-a szenved ezen a gyarló világon, de itt az az igazság, hogy te vagy egy szerencsétlen gyökér aki egy hamis valósággal áltatja magát, mert sokkal kellemesebb alaptalanul vádaskodni és utálkozni, mint dolgozni a torz személyiségeden.

2022. máj. 21. 00:34
 106/150 anonim ***** válasza:
100%

103

A nőnek a "helyét" (ha egyáltalán van ilyen), bizony-bizony nem a férfi fogja meghatározni. És fordítva. A férfi "helyét" sem a nő jelöli ki önkényesen.

Napirendre lehet térni efölött.

2022. máj. 21. 00:35
 107/150 anonim ***** válasza:
3%
Majd akkor térhetsz napirendre, ha az utolsó országot is bekebelezte az elborult feminista terror. Egyelőre viszont ez a kérdés szerencsére nincs eldöntve. :)
2022. máj. 21. 00:43
 108/150 anonim ***** válasza:
100%

106

Úgy beszélsz, mintha te tudnád (vagy akár érdekelne), hogy a nők mit élnek át... Miért próbálsz szánalmat kelteni bennem, amikor téged sem érdekel a nők sorsa?

Leírnám, hogy én mikkel néztem szembe iskolás éveim alatt, de kétségem sincs affelől, hogy élvezettel falnál minden mondatot, ami egy kislány abúzusáról szól, úgyhogy ezt mellőzöm...

A lényegen viszont nem változtat. Teljesen irracionális álláspont az, hogy az emberiség FELE rossz. Ezt a femináciknak sem vagyok hajlandó elhinni; no nem azért, mert annyira imádom a férfiakat, hanem mert egyszerűen ostobaság egy ilyen széles tömeget gyűlölni. Éppen ezért értelmezhetetlen az a kijelentésed, hogy minden boldog férfi csak ámítja magát. Ezzel nemcsak a nőket, hanem a férfiakat is becsmérled, magadat és néhány társadat helyezve mindenki fölé.

Nem gondolod, hogy ez egy kicsit nagyképű? Eszedbe sem jut, hogy esetleg az elenyésző kisebbség téved az elsöprő többséggel szemben?

2022. máj. 21. 00:57
 109/150 anonim ***** válasza:
1%

111

Valóban magasról lesz*rom, hogy egy nő mit él át.

Az általam említett dolgokat nem én éltem át, hanem egy ismerősöm, aki úgymond klasszikus incel: még ilyen átélt dolgok után is reménykedik.

Egyáltalán nem akarok szánalmat kelteni benned, mert elég régóta tudom, hogy nem vagytok képesek ilyesfajta érzelemre, és én magam nem is szorulok rá.

Egyébként nem is neked szólt a hsz, hanem egy férfi válaszolónak.

Nem minden boldog férfi ámítja magát, csak azok, akik azt hiszik, hogy a boldogságukhoz elengedhetetlenül hozzátartozik egy nővel, egy hipergám parazitával való párkapcsolat.

És nem: nem gondolom, hogy tévedek. :)

2022. máj. 21. 01:14
 110/150 anonim ***** válasza:
100%

A hozzászólásod nekem szólt, ne hazudozz már... Az én válaszom számát jelölted meg. :D

Amúgy meg a nők érzelmi intelligenciája a férfiaké fölött áll, tehát tényszerűen nem igaz, amit állítasz.

2022. máj. 21. 01:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!