Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak mi jön be ennyire az "alfa" "hímekben" aki nem tiszteli őket, és csak dugni akar? nem lenne jobb egy incel, aki megbecsüli őket?
Mi lenne tényleg, ha elhúznátok innen a fenébe. Nincs itt szükség rátok. Sem hercegnőkre, se unikornisokra, se hehér hercegekre.
Az inceleknek pozitív megerősítésre van szükség, de nem arra, amit ti akartok adni nekik. Nekik a sötét tényekre van szükségük, hogy túléljék és kezdjenek valamit az életükkel.
Le lehetne szállni a meleg témáról, mert nem vagyok az. Bár gyanítom, hogy az ilyen idiótának, mint te hiába is magyarázom. Hiába provokálsz ezzel, felesleges.
És igen, nem azok tanácsára van itt szükség, akik működő párkapcsolatot hazudnak maguknak.
Persze, hogy tudom. :)
Senkinek. Abból, hogy a nő szerelmet hazudik valakinek, az meg benyalja, és odáig van, még nem lesz valóban működő párkapcsolat.
A nőket csakis két dolog mozgatja: a külső és a pénz. Valódi érzelmekre nem képsek.
127
Csak az mondhat ilyet, akiben tényleg semmi szerethető nincs... Aki valaha is megtapasztalta a szerelmet - függetlenül attól, hogy milyen véget ért a kapcsolat -, az pontosan tudja, hogy férfiak és nők egyarán képesek a szeretetre, odaadásra, hűségre stb.
Sajnálom, hogy te ezt sosem fogod megélni...
127
Én legalább nem élek álomvilágban. Mondd csak, hogy bennem nincs semmi szerethető, mert lesz*rom. Éspedig azért, mert nincs is szükségem mások szeretetére.
Ebben a világban jobb, ha kerül az ember minden kötődést.
Hazudjatok csak, magatoknak is, de én nem a filmek világában élek.
Megerőszakolt anyukád?
Ő tett veled valamit?
Vagy nagymama? Nagynéni? Hugod, nővéred?
Ha nem, róluk is így gondolkodsz?
Lehet, hogy erős, de valami ott romlott el a fejedben.
Tudom már. Borderline. Ők viselkednek így, hogy be üt a roham.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!