Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A lányoknak mi jön be ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányoknak mi jön be ennyire az "alfa" "hímekben" aki nem tiszteli őket, és csak dugni akar? nem lenne jobb egy incel, aki megbecsüli őket?

Figyelt kérdés
2022. máj. 20. 15:47
 121/150 anonim ***** válasza:
96%
122 Persze ha az autópályán is mindenki szembejön veled, akkor biztos nem te vagy a balek aki fordítva halad xd
2022. máj. 21. 07:05
 122/150 anonim ***** válasza:
0%

Mi lenne tényleg, ha elhúznátok innen a fenébe. Nincs itt szükség rátok. Sem hercegnőkre, se unikornisokra, se hehér hercegekre.

Az inceleknek pozitív megerősítésre van szükség, de nem arra, amit ti akartok adni nekik. Nekik a sötét tényekre van szükségük, hogy túléljék és kezdjenek valamit az életükkel.

2022. máj. 21. 07:16
 123/150 anonim ***** válasza:
96%
Mert aztán a te "nagy tapasztalatodra" biztos szükségük van, ami kb egyenlő a nullával :D Vak vezet világtalant kb. Ezek párkapcsolatot akarnak, ergó olyanok tanácsát várják akik benne is élnek egyben. Vagy csak téríteni akarod őket, hogy legyenek ők is melegek mint te? Sajnos ajánlottam nekik én is, egy-kettő hozzád hasonlónak, de hát ők nem elégszenek meg egy férfi farral.
2022. máj. 21. 07:27
 124/150 anonim ***** válasza:
0%

Le lehetne szállni a meleg témáról, mert nem vagyok az. Bár gyanítom, hogy az ilyen idiótának, mint te hiába is magyarázom. Hiába provokálsz ezzel, felesleges.

És igen, nem azok tanácsára van itt szükség, akik működő párkapcsolatot hazudnak maguknak.

2022. máj. 21. 08:17
 125/150 anonim ***** válasza:
100%
Mert te aztán tudod hogy kinek a kapcsolata működik, vagy sem 😂😂😂
2022. máj. 21. 08:20
 126/150 anonim ***** válasza:
0%

Persze, hogy tudom. :)

Senkinek. Abból, hogy a nő szerelmet hazudik valakinek, az meg benyalja, és odáig van, még nem lesz valóban működő párkapcsolat.

A nőket csakis két dolog mozgatja: a külső és a pénz. Valódi érzelmekre nem képsek.

2022. máj. 21. 08:30
 127/150 anonim ***** válasza:
95%

127

Csak az mondhat ilyet, akiben tényleg semmi szerethető nincs... Aki valaha is megtapasztalta a szerelmet - függetlenül attól, hogy milyen véget ért a kapcsolat -, az pontosan tudja, hogy férfiak és nők egyarán képesek a szeretetre, odaadásra, hűségre stb.

Sajnálom, hogy te ezt sosem fogod megélni...

2022. máj. 21. 08:34
 128/150 anonim ***** válasza:
8%

127

Én legalább nem élek álomvilágban. Mondd csak, hogy bennem nincs semmi szerethető, mert lesz*rom. Éspedig azért, mert nincs is szükségem mások szeretetére.

Ebben a világban jobb, ha kerül az ember minden kötődést.

Hazudjatok csak, magatoknak is, de én nem a filmek világában élek.

2022. máj. 21. 08:39
 129/150 anonim ***** válasza:
86%
Mint mondtam, fingod sincs aggszűzként a párkapcsolatokról :D És ez nagyon is látszik :D Tapasztalat nélkül meg pláne nem. Az egódat viszont csodálom. A világnak meg nem te vagy a főszereplője hogy ha veled valami szar történik, akkor törvényszerűen mindenkinek szarnak kell lennie. Igen, van akiknek nem sikerül a kapcsolata, valakiknek meg tök jó. De attól hogy a hangok neked azt súgják hogy minden rossz, még nem lesz attól minden ténylegesen rossz 😘 Viszont be my guest és nyugodtan csavard el az incelek fejét, nekünk teszel vele csak jót. Megmented a nőket tőlük 😍😍😍😍😍😍 A nők hőse leszel 💖💖💖
2022. máj. 21. 08:48
 130/150 anonim ***** válasza:
94%

Megerőszakolt anyukád?

Ő tett veled valamit?

Vagy nagymama? Nagynéni? Hugod, nővéred?

Ha nem, róluk is így gondolkodsz?

Lehet, hogy erős, de valami ott romlott el a fejedben.

Tudom már. Borderline. Ők viselkednek így, hogy be üt a roham.

2022. máj. 21. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!