Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
170 cm alatti nők, mikor fejezitek már be a 190 cm fölötti férfiak lopkodását?

"Akkor most megnyugodtam, mert 163 centisen 180 magas pasim van, tehát nem bűncselekmény kategória 😄😄"
Így van. Ez még csak szabálysértés.

33
Te hatalmas méltánytalanságnak állítottad be, hogy a nők 10 cm-vel magasabb párt akarnak, én csupán rávilágítottam a tényre, hogy a férfiak és a nők átlagmagassága közti különbség nem 10, hanem 14 cm.
A te személyes problémád meg a TE személyes problémád...

"A 190 cm fölötti pasikat nem "lopkodják", ugyanis nem tárgyak, hanem emberi lények, akik a saját szuverén döntésük nyomán jöttek össze a szóban forgó 170 cm alatti lányokkal."
Köszönöm, végre valaki. Sokan nem is tudják milyen az, ha valakiben csak egy darab húst látnak. :(

175 vagyok, volt 148cm-es barátnőm, tényleg kicsit úgy éreztem mintha pedofil lennék mellette. Bár a viselkedése is gyerekes volt,lehet csak ezért :D
Most 168 centis a barátnőm, jó ez így nem kell annyira lehajolgatni ha meg akarom pusztulni

Puszilni*
F@szom autocorrect 🤣🤣

170 centi vagyok, volt 195+ centi magas barátom, de nagyon kényelmetlen volt vele az élet. Plusz a magasak nem is zsánereim alapvetően (férfiaknál!) A 165-175 centi magas férfiakat mindig kompaktabbnak tartottam, sokkal jobban vonzottak. Legtöbb partnerem is max 175 centi magas volt. Ami vicces, hogy ugyanezek miatt a rossz mantrák miatt voltak kisebb-nagyobb komplexusos beidegződéseik.
Mostani barátom 185 centi, szóval magasnak mondható, de nincs köztünk sem nagy különbség, max egy fél arasznyi.
Soha többet nem kellene 190+ centi magas partner, ha ezen múlik, szóval miattam nem fogsz egyedül meghalni. Viheted, amelyiket akarod.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!