Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magas nők (kb.177-180 cm és felette) ha választhatnának akkor leginkább magas férfival lennének (aki legalább 190 cm), ha minden más is egyezik?
Én se kifejezetten a kérdésre válaszolva, de...
Kb minden nőnek a magasabb srácok jönnek be.
Én 160cm vagyok és eddig komoly kapcsolatom 185-195cm magasság között volt. :)
Magasabb barátnőim is igyekeznek magasabb srácot választani maguk mellé, hogy fel tudjanak venni egy magassarkút, de nem mindig jön össze, mert nem ez a legfontosabb szempont.
Az egyik 180cm-s barátnőmnek 179cm-s pasija van, a másik 177cm-s barátnőmnek 182cm-s párja van, de van egy 179cm-s barátnőm, akinek 197cm-s párja van. :) szóval szerintem abszolút nem a magasság a legfontosabb :)
Ha neked magas lányok jönnek be, akik nekik udvarolj, előbb vagy utóbb összejön egy csinos lány, akivel kölcsönös a szimpátia :)
Na mégegyszer, mert nem tudok írni:
182 cm magas nőként is szeretek felvenni néha magassarkút. De ha magassarkúban magasabb lennék a páromnál, az feszélyezne. Szeretem, ha olyan magas a férfi, hogy fel tudok mellé venni ilyen cipőket.
Szerencsére a válaszok egyértelműek.
180cm alatt esélye sincs egy férfinak. Max ha nagyon ki van tömve pénzzel vagy nagy a farka.
Mindenképpen magasabb férfit!
190 cm felett már alapban jár nekik a kiutalt sportkocsi.
185 cm felett már mind 500 felett keress.
200 cm felett mind kiváló férj és apa.
Ugye? >:)
Fenét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!