Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magas nők (kb.177-180 cm és felette) ha választhatnának akkor leginkább magas férfival lennének (aki legalább 190 cm), ha minden más is egyezik?
Figyelt kérdés
Sosem tudom eldönteni, hogy csak én nézem meg magamnak kifejezetten a magas nőket, vagy pedig ők is megnéznek engem, illetve általában a tőlük legalább 10-15 centivel magasabb férfiakat. Én 197 cm-es férfi vagyok. Nyilván nem csak a magasság az egyetlen tényező, van hogy nem tetszik egy magas nő, de azért elég sokat ad hozzá a szememben ez a tetszéshez. Nem tudom ez a magas nőknél hogy működik.2019. szept. 19. 09:55
11/12 anonim válasza:
#8 Szövegértésed nem sok van. A 177 cm feletti magas nőket kérdezte a kérdező. Ők miért jönnének össze valakivel aki 180 centinél alacsonyabb? A női átlagmagasság 165 centi, bőven lehet találni alacsony csajokat. Nekem személy szerint az ideális férfi magasság 170-180 között van. De volt már 165 centi magas párom is.
12/12 anonim válasza:
Én 185cm vagyok, és nekem a magasabb pasik tetszenek meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!