Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
170 cm alatti nők, mikor fejezitek már be a 190 cm fölötti férfiak lopkodását?
Figyelt kérdés
Komolyan nektek jó érzés hogy úgy néztek ki kezén fogva sétálásnál mintha az apukátokkal lennétek?2022. máj. 20. 12:09
3/39 anonim válasza:
Nekem volt 190 fölötti pasim.
A válaszaim:
- nem "lopkodtam el" senkitől, kezdeményezett nálam és nem hajtottam el
- viccet félretéve nem, nem volt jó érzés, túl magas volt - amúgy apámnál magasabb szóval nem volt sok köze hozzá
4/39 anonim válasza:
Amúgy vicces, mert ezen az oldalon legtöbbször a nőket szokták tárgyiasítani, úgyhogy megragadnám az alkalmat, hogy felhívjam a figyelmet a férfiak elleni szexizmusra: A 190 cm fölötti pasikat nem "lopkodják", ugyanis nem tárgyak, hanem emberi lények, akik a saját szuverén döntésük nyomán jöttek össze a szóban forgó 170 cm alatti lányokkal.
5/39 anonim válasza:
A magasságkülönbség miért jelent szülői viszonyt?
6/39 anonim válasza:
"lopkodását" 😂 Hogy képes valaki a férfiakat ennyire leminősíteni?
7/39 anonim válasza:
Nem fogok a csúnya lányok miatt visszautasítani férfiakat, akiknek kölcsönösen teszünk egymásnak. 🤭
8/39 anonim válasza:
Én 150 vagyok és a párom 175. Akkor mi is apja-lányának nézünk ki? De azért nem gond, hogy elloptam egy 175-öst, ugye?
9/39 anonim válasza:
Nekem tetszik a kérdező kérdése:)
10/39 anonim válasza:
Szóval egy 169centis csaj nyúlta le a kérdező pasiját, van ilyen biztos jobb volt az ágyban. 😉🤘
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!