Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

170 cm alatti nők, mikor fejezitek már be a 190 cm fölötti férfiak lopkodását?

Figyelt kérdés
Komolyan nektek jó érzés hogy úgy néztek ki kezén fogva sétálásnál mintha az apukátokkal lennétek?
2022. máj. 20. 12:09
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
32%

Már bocs, de NEM fogok 185 centis törpékkel járni.

19/L

2022. máj. 20. 12:28
 12/39 anonim ***** válasza:
93%
157 centi vagyok, apukám 164, ezen logika szerint én pont egymagas férfiakkal nézek ki úgy, mintha az apukámmal lennék, szóval nekem nagyon magas pasi kell.
2022. máj. 20. 12:28
 13/39 anonim ***** válasza:
79%

Szia! Közel 2 méteres férfi vagyok. Sokáig szerettem volna magas barátnőt, lehetőleg 175 vagy pláne 180 felettit is. Aztán feladtam a magas nőkkel ismerkedést, miután voltam az évek alatt randizni legalább egy tucat magas lánnyal és mindegyik elutasított végül. Ezek a randik is online ismerkedve jöttek össze, a való életben a magas csajok pedig észre sem vesznek nagyon sokszor azt látom. Nagyon szarul esett egy olyan nőnek sem kelleni, amilyenre leginkább vágytam, szóval feladtam a magas nőkkel ismerkedést! Később aztán pl láttam egy magas lánynál akivel ismerkedtem, hogy összejött vele egy magas sráccal, pl 180 centis csaj 180 centis sráccal.

Az alacsonyabb lányokkal kezdtem foglalkozni és ott érdekes módon tudtam úgy szeretetet találni, ahogy magas lánnyal nem. A barátnőm pont 170 cm, vagy az exem olyan 165 körül volt. Én megpróbáltam a magas nőkkel több évig, nekik nem kellettem. Szóval egy szavad sem lehet.

2022. máj. 20. 12:30
 14/39 anonim ***** válasza:
93%
Akkor kopasz férfiaknak kopasz nőket.
2022. máj. 20. 12:31
 15/39 anonim ***** válasza:
100%

13

Azt tudtad, hogy nem illegális nálad magasabb nővel/nálad alacsonyabb férfival járni? Csakkérdem.

2022. máj. 20. 12:33
 16/39 anonim ***** válasza:
100%

14: "a való életben a magas csajok pedig észre sem vesznek nagyon sokszor azt látom."

Huh. Akkor azok kikkel jártak?

2022. máj. 20. 12:38
 17/39 anonim ***** válasza:
100%

Pont 170 cm magas vagyok, a párom pedig 188, szóval én még beleférek az agyament, korcs világnézetedbe (nem mintha érdekes lenne).

Nem tudom, hogy jönnek egyesek ahhoz, hogy mások párkapcsolatát semmisnek vegyen, és úgy fogalmazzon, hogy "rendet kell ba.szni'. Mégis hogyan? Erőszakkal szétszakítani párokat, vagy mi? :D

P.S.: Édesapám pontosan velem egymagas volt.

2022. máj. 20. 12:42
 18/39 anonim ***** válasza:
1%
170 centis nők mikor fogtok 180 centis férfiakra nyomulni ?
2022. máj. 20. 12:44
 19/39 anonim ***** válasza:
65%

17. A 14-es vagyok, sok példa eszembe jut. Ahogy már előbb is írtam egy szép 180 centis lány, akivel ismerkedtem nem sokkal később összejött egy 180 körüli sráccal. Onnan tudom, hogy az utcán mai napig szoktam együtt látni őket.

Vagy még régebben randiztam egy alacsony lánnyal és elmentünk koncertezni négyesben az ő fiútestvérével és annak a barátnőjével. Ott is a fiútestvér volt vagy 170-175 cm, a barátnője pedig fél fejjel nála magasabb vagy 175-180. Na akkor is azt mondtam magamban, hogy én ebből nem kérek, ha a magas nőket nem is érdekli hogy magas párjuk legyen. Én nem fogok ezzel szenvedni tovább, hogyha a magas csajok simán összejönnek velük egy magas vagy tőlük alacsonyabb férfival is.

Na még egy harmadik sztori: Egy volt egyetemi szaktársamba bele voltam zúgva, ő is egy 180 körüli lány volt. Engem elutasított, később összejött egy vele szinte egy magas kövérkésebb férfival, akivel azóta össze is házasodtak, gyerekük is született.

Jó, párszor szoktam látni magas srácot magas csajjal is, nem azt mondom soha nem láttam ilyet. Csak azt tudom, hogy én 2 méteres pasiként évekig hajtottam arra mondhatni aktívan és tudatosan, hogy magas párom legyen, de nem jött össze semmi, csak tucatnyi csalódás. De közben meg mégsem velem van a baj, mert az alacsony nőkkel könnyen tudtam kapcsolatot teremteni, amikor átálltam arra nem számít a magasság utána hamar lett barátnőm mindig azóta is.

2022. máj. 20. 12:46
 20/39 anonim ***** válasza:
100%

20

Ugye tudod, hogy te egy személyben nem reprezentálod az összes magas férfit?

2022. máj. 20. 12:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!