Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők elkepesztoen magas teljesíthetetlen elvarasai miat szaporodtak meg ennyire az incelek a tarsadalomban?
"Egyébként menj végig az utcán, csak szép párocskákat látsz, szép fiúk-szép lányok."
Voltál te már életedben az utcán? :D
"Egyébként menj végig az utcán, csak szép párocskákat látsz, szép fiúk-szép lányok."
Kezeltesd magad.
Hihetelen, hogy mennyire eltorzultan látjátok a világot.
Érdekes mindenki az anyagi elvárásokkal dobálózik egyből, holott én pl. soha nem láttam arra példát a saját baráti, ismerősi körömből, hogy ez egyáltalán számított volna. Általában mindenki egyfromán "csóró", szóval úgy értve, hogy gyakorlatilag nem számít, hogy valaki 400-500 ezret keres valaki meg 200-at mert hiába több, mint a duplája egyik a másiknak, alapvetően nem fog jobban élni OLYAN hatalmas szinten senki ettől még. Szóval úgy értve, hogy inkább a több (akár 10) milliós havi bevétel (nem fizetés!) az a szint ami már valóban számítana.
Ma egy átlag fiatal (30 alatt) sehogy sem vesz saját lakást/házat szülői segítség nélkül főleg nem normális településen, nem valami isten háta mögötti putriban. De mondom szerintem ez nem is mérvadó... nekem van saját lakásom 27 évesen --> a kutyát nem érdekli. Ahogy az sem, hogy van egy balatoni nyaralóm. Ahogy az sem érdekelt még soha egyetlen nőt sem hogy mennyit keresek vagy mennyi megtakarításom van. Az sem számított soha hogy van-e autóm és az milyen fajta, milyen modell (amúgy nincs).
A diplomám sem számított soha a büdös életben senkinél, ahogy a munkám sem érdekelte őket.
Egyetlen egy dolog számít csak: mennyire jössz be a nőnek.
Itt két "szűrő" van:
1. mennyire tetszik neki a külsőd, a megjelenésed
2. mennyire tetszik neki a fellépésed, ahogyan beszélsz, viselkedsz, amit mondasz
3. ezek alapján mennyire tud rád úgy gondolni, mint szexuálisan vonzó, potenciális partner (akárcsak alkalmi dologra).
Ha nem haragszol, picit segítek neked:
1. mennyire tetszik neki a külsőd, a megjelenésed
2̶.̶ ̶m̶e̶n̶n̶y̶i̶r̶e̶ ̶t̶e̶t̶s̶z̶i̶k̶ ̶n̶e̶k̶i̶ ̶a̶ ̶f̶e̶l̶l̶é̶p̶é̶s̶e̶d̶,̶ ̶a̶h̶o̶g̶y̶a̶n̶ ̶b̶e̶s̶z̶é̶l̶s̶z̶,̶ ̶v̶i̶s̶e̶l̶k̶e̶d̶s̶z̶,̶ ̶a̶m̶i̶t̶ ̶m̶o̶n̶d̶a̶s̶z̶
̶3̶.̶ ̶e̶z̶e̶k̶ ̶a̶l̶a̶p̶j̶á̶n̶ ̶m̶e̶n̶n̶y̶i̶r̶e̶ ̶t̶u̶d̶ ̶r̶á̶d̶ ̶ú̶g̶y̶ ̶g̶o̶n̶d̶o̶l̶n̶i̶,̶ ̶m̶i̶n̶t̶ ̶s̶z̶e̶x̶u̶á̶l̶i̶s̶a̶n̶ ̶v̶o̶n̶z̶ó̶,̶ ̶p̶o̶t̶e̶n̶c̶i̶á̶l̶i̶s̶ ̶p̶a̶r̶t̶n̶e̶r̶ ̶(̶a̶k̶á̶r̶c̶s̶a̶k̶ ̶a̶l̶k̶a̶l̶m̶i̶ ̶d̶o̶l̶o̶g̶r̶a̶)̶.̶
Szívesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!