Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők elkepesztoen magas teljesíthetetlen elvarasai miat szaporodtak meg ennyire az incelek a tarsadalomban?
"És hogy 30 évesen már legyen egy jól fizető munkája, lakása"
Mondjuk ez pont nonszensz, még jól fizető munkával se sokan tudnak lakást venni 30 éves korukra... (Nekem jól fizető munkám van, kb 40 leszek mire hitelre tudok venni valamit, ha így megy tovább)
A diploma meg attól függ, ha valaki ács vagy autóvillamosságis akar lenni, annak totál fölösleges a diploma.
A többiben igazad van.
Általában azt várom, amit én is le tudok tenni arra a bizonyos asztalra.
Most vagy én vagyok szuperember vagy ti vagytok csicskák.
Milyen elvárások? Szerintem pont hogy alig van elvárás támasztva a férfiakkal szemben. Ne legyen munkanélküli, és valamennyire el tudja látni magát (pl nem mocsokban él). Meg pár alap dolog, hogy nem iszik/drogozik, és figyel a személyes higiéniára. Meg az, hogy ne egy bántalmazó barom legyen. Ezek nem is mondhatóak elvárásnak, hanem nemtől függetlenül mindenkinek alapnak kellene lennie. És ha valaki ezt sem “tudja megugrani” (bár inkább csak át kéne lépni a földön lévő lécen), az magára vessen.
Ami inkább a probléma, hogy az itteni incelnek titulált embereknek nincs reális önképe, és másokat is rosszul mérnek fel. Szerintük a legtöbbjük átlagos, viszont nőknél Dakota Johnson, vagy Margot Robbie is átlagos, és értetlenkednek, hogy az olyan szintű “átlagos” nőknek nem kellenek.
15
Dakota Johnsonról spéci úgy nyilatkozott az egyik itteni incel, hogy "mélyen átlag alatti". :D Zéró valóságérzékük van szegényeknek...
"villanyszerelés vagy burkolás, meglehetősen jól keres"
Főleg, mert egyik se szeret adót fizetni.
Meg ti papoltok itt az öreg, senkinek nem kellő 28-30 feletti nőkről.
Agybeteg szerencsétlenek vagytok. És nem, egyáltalán nem véletlen, hogy senkinek nem kelletek. (És ennek nem a vadászszem és tégla áll, vagy mi a f.szom az oka).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!