Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők elkepesztoen magas teljesíthetetlen elvarasai miat szaporodtak meg ennyire az incelek a tarsadalomban?
"Szerintem pont hogy alig van elvárás támasztva a férfiakkal szemben."
Hát azért egy átlagos 30-asnak legyen munkája, de azért ne már ilyen diákmeló-féle, legyen karrierje, és ahhoz bizony diploma kell, legyen saját kéró, amihez azért már fizetheti a törlesztőt, és ha már ilyen jól megy, akkor legyen már saját kocsi is, mert azért az is csak kell. Ezen kívül azért ne legyen elhízva, legyen egy kicsit sportos, azért már törpe se legyen már (180+ cm), nézzen már ki valahogy. Ezek végül is nem olyan nagy elvárások egy 30-as pasitól, nem?
Jó, ne menjünk ennyire előre, ha huszonévesekről van szó, akkor ott meg apuci-anyuci legyen már olyan jó háttér, hogy rakja össze a fent említett listát. Szóval, ja, semmi extra nem kell egy csajnak, a fent felsoroltakon kívül.
"Hát azért egy átlagos 30-asnak legyen munkája, de azért ne már ilyen diákmeló-féle, legyen karrierje, és ahhoz bizony diploma kell, legyen saját kéró, amihez azért már fizetheti a törlesztőt, és ha már ilyen jól megy, akkor legyen már saját kocsi is, mert azért az is csak kell."
Érdekes. Ez nekem huszonéves nőként is megvan. Mi ebben az fene nagy elvárás?
Hogy egy 30+-os pasinak normális munkája legyen? Ti vagytok rettentő gyengék, ha ez az a hatalmas megugorhatatlan elvárás. Komolyan, röhögök rajtatok.
22
Nekem mondod? Apám már 25 évesen házas volt, felépített egy házat egyedül (vízvezetéket szerelt be, villanyt stb) és volt több féle papírja meg normális állása. És mindent magától tanult meg, senki nem segítette vagy támogatta. Valakinek meg az gondot okoz 30 évesen, hogy normális munkája legyen? Mert eleve nem szükséges a diploma sem, egy jó szakmával még a mai világban is többet lehet keresni.
A nők legalább teljesítményt várnak el: legyél sportos, legyél tanult, legyen normális állásod... Ez neked is érdeked.
Eközben a férfiak kb 0 effortos röhej tulajdonságok alapján selejtezik ki a nőket: legyen fiatal, legyen nagymellű, nyelje a faszt fuldokolva...
Vicc.
21
De ezek azért alap dolgok ám! Ha nekem nőként ment, nehogymár egy pasinak ne sikerüljön...
26
30 évesen legyen az embernek normális munkája meg kocsija, hűű de nagy elvárás...😱
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!