Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy incel soha nem fog tetszen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy incel soha nem fog tetszeni egy nőnek sem?

Figyelt kérdés
Minden nő azonnal látja rajta, hogy esélytelen? Vagy hogy működik ez?

2022. máj. 18. 22:30
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
39%
Az incel az pszichés beteg! Valószínű valamilyen krónikus fertőzés indukálta.
2022. máj. 26. 23:24
 12/23 anonim ***** válasza:
2022. máj. 26. 23:25
 13/23 anonim ***** válasza:
90%
Aki egy adott férfi számára ronda, nem biztos hogy a nőnek is az, de fordítva is lehet. No homo!
2022. máj. 27. 10:19
 14/23 anonim válasza:
0%

incel??? kinek mi a szep es kinek mi a csuny biztos voltatok mar ugy hogy lattato egy part es egybol azt kerdeztetek

egy ilyen szep no mit keres egy ilyen csunya ferfi mellet

minenkinek megvan a maga parja csak nyitotabnak kell lenni

2022. jún. 8. 02:01
 15/23 anonim ***** válasza:

"lattato egy part es egybol azt kerdeztetek egy ilyen szep no mit keres egy ilyen csunya ferfi mellet"

Soha a büdös életbe nem láttam még ilyet. Soha. Pedig Budapesten lakom, itt egy BKV csúcsidős metrózással sok embert láthat az ember... Én szinte csak olyat láttam, hogy saját szinten levő párok, ritkán előfordult, hogy csaj alacsonyabb szinten volt, mint a faszija, de az is ritka.

2022. jún. 8. 02:24
 16/23 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Soha nem láttam még csúnya férfit nővel. Tudom, hogy nektek nőknek a férfiak 90%-a csúnya, én nem ilyen értelemben használom a szót, hanem a valóban csúnya férfiakra.
2022. jún. 8. 07:34
 17/23 anonim válasza:
88%

ohhh te budapesten laksz??

en kulfoldon es etteremben dolgozom de csak hogy tud az amit ott latsz magyarorszagon es ami itt kulfoldon van az teljesen mas

de nezuk azt az oldal amit montam egy nagyon csunya csavo osszejom egy novel aki az o szamara gyonyoru en igy ertetem de itt jon az amit mondok hogy mert BUDAPEST itt kint nem nezik az emberek hogy barana a borod, hogy milyen ruha van rajtad, hogy all a hajad, vagy hogy dagatdt vagy . lehetszte egy szuper bomba no vagy pasi ha belul nem ersz egy forintotse de ahany ember anyi velemeny

de sajnalak titeket hogy nektek az a legfontosabb a masikban hogy hogyan nezki es nem azt mondom hogy nem fontos de nem az a legfontosabb

AKINEM NEM INGE NE VEGYE MAGARA

2022. jún. 11. 01:41
 18/23 anonim ***** válasza:
31%

Na, es hol van az a kulfold? Zimbabweban vagy Gilgit-Baltisztanban? :)

38F incel

2022. jún. 20. 07:19
 19/23 anonim válasza:
40%

Amerikaban te nagyon okos

es lehet itt utanozni az irasomat de csak hogy tudd itt kint a laptokon nincsenek ekezetek

38F incel csak hogy tud nem csak csunya vagy , de meg rendes se mert lehetsz te csunya ha azt mondjak a lanyok hogy ja csunya de legalabb cuki de te ettol nagyon messze lehetsz

es hozza teszem nem csak a csunyak nem talalnak maguknak sennkit annem az olyan nagyszaju okoskodok se mint itt nehanyan na de paaaaa engem ez nem nagyon erdekel ha nem talalsz magadnak valakit na es? kit erdekel verd ki baszkiiiiiiii

2022. jún. 23. 01:36
 20/23 anonim ***** válasza:
0%

"Amerikaban te nagyon okos"

[link]

2022. jún. 23. 01:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!