Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Aki Incelnek született az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki Incelnek született az Incel marad örökre?

Figyelt kérdés

2022. máj. 18. 13:31
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
78%
Nincs olyan, hogy incelnek született. A saját életét alakítja úgy, hogy inkább erre fogja a sikertelenségét.
2022. máj. 18. 13:32
 2/20 anonim ***** válasza:
62%

Nem.

Az incel szubkultúrát főleg az önsajnálat, az öngyűlölet, a hímsovinizmus és a nők gyűlölete jellemzi (saját megfigyelés és Wikipédia alapján) -esetleg egy pici rasszizmus belekeverve.

Na ez nem egyenlő azzal hogy sikertelen vagy a nőknél és lehet, hogy szomorú vagy miatta, de nem utálod meg a nőket, a sikeres férfiakat és amúgy rendes és normális vagy.

2022. máj. 18. 13:37
 3/20 anonim ***** válasza:
69%

Senki se születik incelnek.

A környezetünk formál minket, és mi döntjük el érett korba, hogy a gyermekkori traumáinkat feldolgozzuk-e, illetve kihozzuk-e a maximumot a saját életünkből. Nem is beszélve arról, hogy az igényeinket is mi tudjuk meghatározni és ez sosem úgy értendő, hogy igénytelen aki lejjebb ad. De nem valid, ha egy szakmunkás nettó 200-at kereső sörhasú alacsony férfi egy instamodellre vágyik.

2022. máj. 18. 13:38
 4/20 anonim ***** válasza:
47%
Nem. Mihelyst hajlandóak lesznek a saját szinjükön levő (ronda) nőkkel leállni lehet nőjük. Itt (és máshol) panaszkodó ronda nőkre is ugyanez igaz, mihelyst adnak esélyt a saját szintjükön levőknek egyből tele lesznek megkeresésekkel.
2022. máj. 18. 13:41
 5/20 anonim ***** válasza:
26%

Nem feltetlenul. Van olyan is, hogy egy pasi kifejezetten elonyosen oregszik. Illetve olyan is, hogy anyagilag megszedi magat idokozben.....

37F incel

2022. máj. 18. 13:45
 6/20 anonim ***** válasza:
12%

Én korábban nem voltam incel, aztán azzá váltam, pedig nem változtam semmit.

A piac változott körülöttem, ami változhat a jó irányba is például mesterséges beavatkozás útján.

Tudom 37f, régen is volt bacstreet boys. Akkor sem volt minden tökéletes, de nem volt ennyire rossz, mint ma.

2022. máj. 18. 14:01
 7/20 anonim ***** válasza:
51%

Én gyerekként is ronda voltam, akkoriban is kinézet alapján ment a válogatás én személy szerint semmi különbséget nem látok a gyerekkorom és a most között. Gimnáziumban is jóképű haverjaimért vesztek meg a lányok. Tőlem 4 év alatt 1 csúnya duci lány akart valamit. Valóban ő lett volna az én szintem úgyhogy ő jól csinált mindent, nekem viszont sajnos a szép lányok tetszettek/tetszenek. 2000-es évekről beszélünk egyébként.

2022. máj. 18. 14:06
 8/20 anonim ***** válasza:
36%
Senki nem születik incelnek. Mindenki saját elhatározásból sorolja be magát ebbe a halmazba.
2022. máj. 18. 14:33
 9/20 anonim ***** válasza:
50%

Teljesen mindegy hogy incelnek hívod e magadat vagy sem, mert a lényegen semmit nem változtat.

Ha évekig nincs csajod, nincs szexuális életed, annak ellenére hogy kezdeményezel nőknél, ugyanott vagy.

Lehet ez nem egy örökké tartó állapot, de fiatalon már 2-3 év is rengeteg teljesen nők nélkül.

2022. máj. 18. 14:49
 10/20 anonim ***** válasza:
60%

Hogy lehet incelnek születni?

Az orvos szándékosan császározik, hogy még születésedkor se érj pinához?

2022. máj. 18. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!