Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Járnátok olyan nővel, aki golyókkal született?
Figyelt kérdés
Ennél a kérdésnél az első nő transzszexuális és több férfinek jön be mint Britney Spears fiatalon:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
2021. aug. 7. 13:10
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
23 szavazat
1/9 anonim válasza:
Nekem mindegy milyen van ha szeretem őt és megvan a kémia
2/9 anonim válasza:
Le lehet pontozni, de én biztos nem.
3/9 anonim válasza:
Hogy lehet az hogy férfiként született és át operaltatja magát nővé? Ádám csutkát nem tudnak operálni, lehet tökéletes test, női hang de az ádám csutka örök. Hogy lehet ennyire degeneratív az ember! Férfiból nővé!
4/9 anonim válasza:
Attól ő még férfi, akármit mond az lmbtqxyz12345@$ csapat:)
5/9 anonim válasza:
#1! Akkor te biszex vagy vagy kőkemény buznyák.
6/9 anonim válasza:
Engem meg is dughat amikor csak akar.
7/9 anonim válasza:
Én nő vagyok, de nem lennék olyan "férfival", aki nőként született. Srry.
8/9 anonim válasza:
Ha úgy néz ki mint a képen akkor persze.
9/9 anonim válasza:
az olyan férfi aki nőnek érzi magát viszont szintén a nőket szereti, az össze jöhet egy leszbikus nővel , aki végre kaphat igazi fszt nem csak mű dákót ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!