Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Már nem is vagyok incel, így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már nem is vagyok incel, így nem is tartozhatok ehhez a közösséghez?

Figyelt kérdés

Kezdek jóban lenni egy lánnyal és hát 37 évesen tegnap lefeküdtem vele.

Persze örülök neki meg minden de valahogy furi érzés hogy így már valószínűleg nem vagyok incel, szerintem jó volt ehhez a közösséghez tartozni, jó érdekes eszmefuttatások voltak a nőkről és a kapcsolatokról

2022. máj. 18. 07:20
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
85%
Szóval úgy érzed az incelek konteói a nőkről validabbak számodra mint az itt és most jelene ahol egy szerető társad lehet?
2022. máj. 18. 07:34
 2/26 anonim ***** válasza:
95%
Belinkeltél pár ilyen közösséget, érdekes eszmefuttatást?
2022. máj. 18. 07:35
 3/26 anonim ***** válasza:
85%
Gratulálok! Ettől még nyugodtan gyűlölhetsz minket. 😊
2022. máj. 18. 07:40
 4/26 anonim ***** válasza:
6%
Van, hogy az anyagi haszonért cserébe a nők bárkivel lefekszenek. Velem is történt már ilyen, de ettől még incel vagyok.
2022. máj. 18. 07:54
 5/26 anonim ***** válasza:
67%
Gratulálok!
2022. máj. 18. 08:13
 6/26 anonim ***** válasza:
23%
Jó kérdés, nekem már volt valaha (tizenévesen) barátnőm és legutóbb pár éve tudtam lenni nővel, és emiatt engem is sok "ős-incel" már kizárna az incelek köréből. (Azok akik még full szüzek és sosem voltak nővel.) Pedig ugyanúgy nem tudok jelenleg párt találni, de még csak szexelni sem nővel, pedig szeretnék. Szerintem mentalitásban még mindig lehetsz incel.
2022. máj. 18. 08:26
 7/26 anonim ***** válasza:
83%

Amúgy mikor jött divatba ez a "incel" kifejezés? Mert tök égő. Nem a jelentése, hanem az, hogy lényegtelen dolgokra tudálékos neveket aggasszunk.

Nem keféltem 2 napja, akkor máris incel vagyok? Hagyjuk már...

2022. máj. 18. 08:28
 8/26 anonim ***** válasza:
89%
Igen kizárunk a közösségből, ma elégetem az incel igazolványod is.
2022. máj. 18. 08:33
 9/26 anonim ***** válasza:
23%

2. A "közösség" pl. az itteni beszélgetéseket jelenti, vagy ha nem is a gyakorikerdesek.hu, de a redditen is van incel közösség. Nyilván ezek internetes közösségek.

8. A kizárás a közösségből azt jelenti, hogy a többi incel nem tart incelnek, nem beszél, nem tárgyal veled.

2022. máj. 18. 08:36
 10/26 anonim ***** válasza:
84%
Linkelj tényleg légyszi ilyen eszmefuttatást.
2022. máj. 18. 08:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!