Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már nem is vagyok incel, így nem is tartozhatok ehhez a közösséghez?
Figyelt kérdés
Kezdek jóban lenni egy lánnyal és hát 37 évesen tegnap lefeküdtem vele.
Persze örülök neki meg minden de valahogy furi érzés hogy így már valószínűleg nem vagyok incel, szerintem jó volt ehhez a közösséghez tartozni, jó érdekes eszmefuttatások voltak a nőkről és a kapcsolatokról
2022. máj. 18. 07:20
11/26 anonim válasza:
Te voltál a fórum híres-hírhedt 37F Incel? :D
Amúgy drukkolok!
13/26 anonim válasza:
"A kizárás a közösségből azt jelenti, hogy a többi incel nem tart incelnek, nem beszél, nem tárgyal veled."
Akkor ez gyakorlatilag olyan mint egy szekta nem? Mert mi az, hogy ha valakit nem tartanak incelnek, akkor nem beszélnek vele?
14/26 anonim válasza:
Az incelre Telexen láttam múltkor egy szerintem tök jó alternatívát. Cölibáttya :D Magyar inceleknek magyar nevet!
15/26 anonim válasza:
Már nem vagy az mert le tudtál feküdni egy nővel közös vonzalom alapján.
Sok boldogságot! :)
25/F incel
16/26 anonim válasza:
#15 Miből gondolod, hogy közös vonzalom alapján? A nők általában érdekből fekszenek le férfiakkal, csak ritkán vonzalomból.
18/26 anonim válasza:
Általában anyagi érdekből, de amúgy bármi lehet, pl. a szereposztó dívány fogalmát biztosan ismered.
19/26 anonim válasza:
18: nyugtasd csak magad ezzel, kárt nem teszel vele. Ha te ettől jobban alszol. Végülis elképzelhetetlen, hogy egy nő vonzódjon egy férfihez szexuálisan. Hogy a szex és orgazmus vagy szeretet miatt akarjon szexuális kapcsolatot kialakítani egy férfivel. Ugye? Ilyen csak a leszbikus kapcsolatokban létezhet.
20/26 anonim válasza:
És ennyi színésznő és producer van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!