Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Már nem is vagyok incel, így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már nem is vagyok incel, így nem is tartozhatok ehhez a közösséghez?

Figyelt kérdés

Kezdek jóban lenni egy lánnyal és hát 37 évesen tegnap lefeküdtem vele.

Persze örülök neki meg minden de valahogy furi érzés hogy így már valószínűleg nem vagyok incel, szerintem jó volt ehhez a közösséghez tartozni, jó érdekes eszmefuttatások voltak a nőkről és a kapcsolatokról

2022. máj. 18. 07:20
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
76%
Amúgy érdekes belegondolni a lelkivilágukba. Mennyire kell lent lenni, hogy ilyen teóriákat kelljen gyártani a másik nemről és még el is hinni ezeket?
2022. máj. 18. 15:57
 22/26 anonim ***** válasza:
76%

22

Inkább nem akarom megtudni, még rémálmaim lesznek a végén..

2022. máj. 18. 15:59
 23/26 anonim ***** válasza:
82%

#16 onnan gondolom hogy vonzalom alapján történt mert kezdenek jobba lenni gondolom volt előte randi is.

25/F incel

2022. máj. 18. 16:40
 24/26 anonim ***** válasza:
26%
#23 Velem is többször előfordult már, hogy így éreztem. Volt, aki össze is jött velem. Néhány hónap után persze kiderült, hogy undorodtak a külsőmtől, és csak élősködtek rajtam.
2022. máj. 18. 16:46
 25/26 anonim ***** válasza:
90%
24# sajnálom hogy ez történt kívánom hogy találj olyat aki szeret és megbecsül.
2022. máj. 18. 16:48
 26/26 anonim ***** válasza:
77%

Az hogy elvesztetted a szüzességedet, még nem akadályozhat meg abban hogy kövesd a csoportot a neten (vagy tudomisén miféle közösségre gondolsz pontosan) vagy abban hogy a blackpill szerint átlásd a nőket. Azaz nem hiszem hogy le kéne mondanod bármiről is.

Viszont ha párkapcsolatod lesz, akkor lehet nem fogsz már úgy erre ráérni, és ezt a dolgodat nem ajánlatos reklámozni sem a csajodnál, mert nem fogja díjazni az biztos.

Gratulálok!

2022. máj. 18. 16:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!