Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lànyok !Tudnátok nekem segíteni?
https://www.gyakorikerdesek.hu/ismerkedes__tarskereses__1118..
Régebben írtam ki ezt a kérdést magamról ,de túl sok negatív kritikàt kaptam.
Szerintetek is ennyire visszataszító lennék?
Előre is köszönöm a vàlaszokat :)

Ha komolyan fel tudod tenni magadak a kérdést, hogy lehet, hogy visszataszító vagy, továbbá nehezen viseled a negatív kritikát, akkor gond van az önértékeléseddel. Az ilyen férfiak viszont a nőknek soha nem vonzóak. Egy nő számára elsőrendű követelmény, hogy a férfi legyen magabiztos, határozott (de nem öntelt). Talán ha járnál pszichológushoz, az ebben segíthetne.
Egyébként megnéztem az eredetileg kiírt kérdésedet, és sajnos azt kell mondjam, hogy - ettől az önértékelési gondtól függetlenül - azzal, hogy kikötöd, hogy nem akarsz gyereket (sem sajátot, sem másét), a nők 95%-ánál eleve nem jöhetsz szóba. A nők között nagyon kevés az olyan, aki már fiatalon úgy dönt, hogy semmiképp nem tervez családot magának. Olyanok vannak néhányan, akik nem biztosak ebben; de olyan férfival összejönni, aki ezt kizárja, ők sem akarnak. A lehetőséget fenn akarják tartani. Nagyon jóképűnek kell lenned ahhoz, hogy ilyen előfeltétellel reális esélyeid legyenek. Ha ez nincs meg, én a helyedben nem túlzottan reménykednék. Ez esetben reálisan inkább majd 50 fölött találhatsz olyan elvált nőket, akiknek már felnőttek a gyerekeik.

Nekem is lehetne egy milliard dollarom, de nem akarom, mert nekem fontos hogy ne gazdagodjak meg tul gyorsan, nem akarom elsietni.
:)) nyugtasd ezzel magad incelkem... :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!