Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lanyok/nők mi volt az eddigi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok/nők mi volt az eddigi leghősiesebb tett amit egy ferfi/fiu csinalt nektek/ertetek?

Figyelt kérdés
2022. máj. 17. 09:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
18%
Sok jót tett értem, például neki köszönhetően nem kell szja-t fizetnem, a családom pedig adóvisszatérítést kapott. Csodálatos férfi, olyan biztonságérzetet ad, mint még soha senki. 🥰🧡
2022. máj. 17. 10:05
 2/11 anonim ***** válasza:
1%
Finanszírozta a műszempillás projektemet és én lettem a városban az 1500-ik pillás :)
2022. máj. 17. 10:05
 3/11 anonim ***** válasza:
96%
Kirakja az óriási pókokat a házból. Ráadásul élve és sértetlenül, a kérésemre. :D
2022. máj. 17. 10:11
 4/11 anonim ***** válasza:
78%

#1: aztán amikor korrupció miatt sittre vágják, az nagy biztonság XD

Fiúként lehet válaszolni? Randipartnerem elé álltam amikor két nagytestű agresszív kutya ugatva rohant felénk erdőben.

2022. máj. 17. 10:12
 5/11 anonim ***** válasza:
96%
Előző hétvégén wellnesselni voltam a barátnőmmel, amellett, hogy ő addig itthon volt a 2 gyerekkel, az összes szennyestartó tartalmát eltüntette. Mivel a héten pár napig rossz volt a mosógép, jól felgyűlt, vagy 10 programot mosott, szárított, hajtogatott, elpakolt. Sírni tudtam volna örömömben, hogy nem rám várt itton az a halom szennyes :D
2022. máj. 17. 11:05
 6/11 anonim ***** válasza:
65%

Nem volt ilyen. Még a 4 éves kapcsolatom alatt sem.

Nem érek semmit.

2022. máj. 17. 12:59
 7/11 anonim ***** válasza:
54%
Kiment Ukrajnába harcolni.
2022. máj. 18. 16:03
 8/11 anonim ***** válasza:
35%

Munkából rohanás hozzám (hol kocsival, hol biciklivel izzadva)átszelve a várost mint akit rendőrök üldöznek bankrablás után, johogy forgalomfennakadást nem csinált, mindezt csak azért mert nem vettem fel a telefont neki, mert rezgőn volt, es nem hallottam.

Felíratott olyan gyógyszert nekem feketén orvosi kapcsolattal, amit egy irdatlan hosszu kálvária és orvosrol orvosra járással sem tudtam magamnak és nekem SENKI elintézni, es csak az gyógyitott meg, addig meg kegyetlenül szenvedtem már. Akkorát csalódtam az egészségügyben, mint egy ház.

Önmagát győzte le. Ahogy engem megismert és szerelem lett, minden drogfüggést azonnal felszámolt, és a baráti köreit is azonnal redukálta. Teljesen kiszállt. Segítség nélkül minden rosszból. Egy teljes életvitelt váltott, pedig mégcsak nem is kértem ezt tőle.

Képes utcán nyilvánosan is akár kikiabálni a világba azt, hogy engem szeret, es egyéb hatalmas "filmbeli" jelenetekre képes.

Képes lenne nekem bármilyen munkát elintézni, vezetői posztokat is, mert hatalmas emberek is barátai.

(Csak én elutasítom, hogy nemár)

Bármit szeretnék, ha abszurdumokat is, pl hőlégballon, vagy felhőkarcoló tetején vacsizni, leküzdi miattam még a tériszonyát is.

Leküzdi magában azt a fájdalmat hogy a szüleim ellenzik a vele való kapcsolatomat, és tiltanak szinte tőle. Pedig ez neki folyamatosan fáj, és azt mondta ha kell, akár 50 éven át is képes ezzel együtt élni.

Valahol én vagyok az élete értelme.

De a gyk szerint is szakitsak, mert a gyk szerint nem szeret, mikor kérdést írok ki problémáról.

2022. jún. 2. 14:36
 9/11 anonim ***** válasza:
65%
Finanszírozta a mellimplantátumomat, így most nekem van a faluban a legnagyobb mellem.
2022. jún. 2. 20:53
 10/11 anonim ***** válasza:
52%

-Felnyitotta a szemem a világra,

- hogy mire vagyok képes,

- hogy van több is bennem mint amit elképzeltem magamról,

- lelkileg támaszt nyújtott

- társam volt

- kijuttatott a gödörből

- irányt mutatott

- beteg voltam mellettem állt

- ájulgattam értem jött

- hordott a kórházba vizsgálatokra

- nőként nézett rám és én rá mint férfira

- isteni volt a szex

- minden magától értetődő volt

- figyelt rám

- megismert engem és megváltozott

- megadta nekem a szerelmet, odaadást (tulajdonképpen mindent a világon)

- új szemmel láttam a világot, a kapcsolatokat, és hogy azelőtt miben éltem

- okos, határozott és talpraesett amivel bárhol megállja a helyét és követik őt

- kiáll magáért és másokért bárki előtt, mert előtte nincs semmilyen akadály

Összességében egy nagyon jó ember, tökéletesnek látom őt, de már nem vagyunk együtt. Ugyan azt mondhatom el mint a 8-as válaszoló. :)

2022. jún. 3. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!