Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok/nők mi volt az eddigi leghősiesebb tett amit egy ferfi/fiu csinalt nektek/ertetek?
Figyelt kérdés
2022. máj. 17. 09:58
11/11 anonim válasza:
Megvédett engem a buszon egy srác, amikor látta, hogy pár gyanús alak a táskámat méregeti (én éppen nem arrafele figyeltem, hanem másik irányba) - vadidegen férfi volt, nem volt igazából "haszna" abból, hogy megvédett, pont ezért tartom nagyon hősiesnek a tettet.
Ettől függetlenül rengeteg apró dolgot tett értem pl. az exem is, amit nagyon értékelek (pl. hazakísért éjfél után úgy egy koncertről, hogy másnap már fl 5kor kelnie kellett, hogy beérjen munkába).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!