Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az segít vagy kontraproduktív,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az segít vagy kontraproduktív, ha közlöm, hogy ennél több kell, hogy kiérdemelje a bizalmam azok után, amit tett?

Figyelt kérdés

Van egy lány, úgy tűnt, hogy minden tökéletes lesz közöttünk, sok jelét mutatta annak hogy akar tőlem valamit, és amikor bepróbálkoztam nála, egy hülye kamu szöveggel elutasított.

Tovább rontott a helyzeten, hogy a közegben ezt elkezdte kibeszélni és még fikázta is a kezdeményezési módszeremet.

De nincs vége. Pár hét elteltével újra érdeklődik és már célozgatott, hogy tényleg szeretne tőlem valamit és csak hazudott a múltkor. Mindig is úgy tűnt, tehát nem értem, miért utasított el egyáltalán.

De amit tett (nemcsak az elutasítás, hanem ahogy kibeszélt), azt én nem bocsátom meg könnyen. Ezek után az nem elég, hogy újra rám mosolyog és akkor már rögtön pattanok érte. Továbbra is akarom őt, mert különleges számomra. De ahhoz, hogy visszanyerje a bizalmam, azt ki kell érdemelni. És én ezt nyilvánvalóvá akarom tenni. Bizonyítania kell, hogy nem eljátssza az érdeklődést aztán elutasít megint.

Mi lesz a hatása, ha ezt közlöm?

Segít, mert így megérti, hogy nekem is vannak igényeim és nem ugrok rá rögtön az első tátongó lehetőségekre?

Vagy ezzel csak elrontanám, mert ki vagyok én, hogy elvárok valakitől ilyesmit, hogy bizonyítson, hogy kiérdemelje a bizalmam?

2022. jan. 20. 13:37
A kérdező szavazást indított:
Segít
Csak ront a helyzeten
Jogos, hogy nem adok könnyen második esélyt, de nem kéne ezt szóban közölni, maximum tettekben
Eleve nem is kéne foglalkozni ezzel a nővel már azok után, hogy egyszer elutasított
26 szavazat
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
85%
Kamuzik, kibeszél a hátad mögött már rögtön kezdésképp. Hagyd a francba, nem értem miért foglalkozol vele ezek után.
2022. jan. 20. 13:43
 2/14 anonim ***** válasza:
Ezt majd 3. randi után elmondhatod neki. Egyelőre a viselkedése a mérvadó, hogy mennyire nyitott.
2022. jan. 20. 13:45
 3/14 anonim ***** válasza:
93%
Énnekem ezek után a jellemével lennének gondjaim. Márpedig olyat, akit emberként nem tudok tisztelni, nem akarnék páromnak sem. Vagyis teljesen mindegy, ezek után hogyan viselkedne velem, én már nem akarnék tőle semmit.
2022. jan. 20. 13:46
 4/14 A kérdező kommentje:
Azért foglalkozok vele, mert azon kívül, ahogyan ezt a helyzetet kezelte, csak jót tudnék mondani róla külsőre-belsőre. Egy jó személyiség ő, még ha a leírásból ez nem is jön le. És valamit érez irántam, ez is biztos.
2022. jan. 20. 13:47
 5/14 A kérdező kommentje:
Van más is aki érdeklődik irántam és még mindig inkább őt akarnám választani, hiába más nem tett semmi rossz fát a tűzre.
2022. jan. 20. 13:48
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Vonz téged a kiszámíthatatlanság. Az ilyen emberek szoktak szaladni egy életen át azok után, akik nem becsülik meg őket, miközben elszalasztanak egy csomó olyat, aki őszintén és tiszta szívvel szeretné őket.
2022. jan. 20. 13:52
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ha ezek után is akarsz tőle valamit, akkor talán beszélj vele és beszéld meg, hogy miért viselekdett úgy, ahogy.
2022. jan. 20. 13:54
 8/14 anonim ***** válasza:
0%

- Papa, mesélsz nekem?

- Persze, kisunokám. Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy nadrág.

- Milyen nadrág volt?

- Egy telekakált nadrág.

- És mi történt vele?

- Megfogták.

- És aztán?

- Összehajtogatták.

- Utána mi történt vele?

- Kidobták a szemétbe.

- Miért nem mosták ki?

- Ezt a mai napig senki sem tudja, kisunokám.

- Kár...

- Igen. Itt a vége, fuss el véle.

2022. jan. 20. 13:56
 9/14 A kérdező kommentje:
6: Nem vonz a kiszámíthatatlanság. Már akkor is odavoltam érte, amikor a világ legkiszámíthatóbb dolgának tűnt az ő vonzalma irántam, aztán jött a pofára esés.
2022. jan. 20. 14:01
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező!

Az írásodból kitűnik, hogy tök mindegy mit csinált a csaj, te úgy is össze akarsz vele jönni. Te ezt már eldöntötted, szóval akkor mindegy, hogy ki milyen véleménnyel van erről a csajról, mert amúgy is elnézed neki, hogy mások előtt megalázott. Ha én férfi lennék, én nem tenném, de te tudod.

Tipikus példa egy újabb nőre, aki bármit megcsinálhat egy férfival.

Köztetek már megy a játszmázás, még együtt sem vagytok, de már kibeszélt a hátad mögött, te meg azon agyalsz, hogy "neveld meg", hogyan nyerje vissza a bizalmadat (érthető hogy miért).

Milyen alapokra lesz építve így ez a kapcsolat?

2022. jan. 20. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!