Fidesznek ez ez özön Facebook MZP mocskolódás nem lesz kontraproduktív?
Nem
Majd a vírus 5.hullamaba bukik bele a fidesz
#3 Ez jól működött Karácsony alkalmatlanságával (bár Karácsony mégis nyert, nem tudom mi mehetett félre), a migránsokkal, Sorossal is, de MZP-n egyelőre nincs fogás, nem tudnak egységes témát találni. Próbálkoztak Gyurcsánnyal, aztán a rezsicsökkentéssel, a minimálbérrel, a bevándorlókkal, de valahogy egyik sem ütött nagyot. Szerintem erre az LMBTQ témára fogják kihegyezni a választást, viszont nem tudom ez mennyire lesz hatékony kampány. Az LMBTQ társadalom létezik kis hazánkban is, nem egy fiktív ellenfél. Egyrészt szavazókat is veszítenek vele, másrészt vissza is tudnak vágni a különböző szervezetek. Egységes, jól felépített kampány hiányában pedig biztos bukik a fidesz.
De igazából az fog dönteni szerintem, hogy az ellenzék jövőre milyen kampányt tud össszehozni. Ha az beüt, eltalálják és jóóóóóóól megtolják pénzzel, akkor nem lehet nagy probléma
Nézd meg bármelyik DK-s lap kommentjeit!
Ott osztják igazàn az ipsét,!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!