Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az segít vagy kontraproduktív,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az segít vagy kontraproduktív, ha közlöm, hogy ennél több kell, hogy kiérdemelje a bizalmam azok után, amit tett?

Figyelt kérdés

Van egy lány, úgy tűnt, hogy minden tökéletes lesz közöttünk, sok jelét mutatta annak hogy akar tőlem valamit, és amikor bepróbálkoztam nála, egy hülye kamu szöveggel elutasított.

Tovább rontott a helyzeten, hogy a közegben ezt elkezdte kibeszélni és még fikázta is a kezdeményezési módszeremet.

De nincs vége. Pár hét elteltével újra érdeklődik és már célozgatott, hogy tényleg szeretne tőlem valamit és csak hazudott a múltkor. Mindig is úgy tűnt, tehát nem értem, miért utasított el egyáltalán.

De amit tett (nemcsak az elutasítás, hanem ahogy kibeszélt), azt én nem bocsátom meg könnyen. Ezek után az nem elég, hogy újra rám mosolyog és akkor már rögtön pattanok érte. Továbbra is akarom őt, mert különleges számomra. De ahhoz, hogy visszanyerje a bizalmam, azt ki kell érdemelni. És én ezt nyilvánvalóvá akarom tenni. Bizonyítania kell, hogy nem eljátssza az érdeklődést aztán elutasít megint.

Mi lesz a hatása, ha ezt közlöm?

Segít, mert így megérti, hogy nekem is vannak igényeim és nem ugrok rá rögtön az első tátongó lehetőségekre?

Vagy ezzel csak elrontanám, mert ki vagyok én, hogy elvárok valakitől ilyesmit, hogy bizonyítson, hogy kiérdemelje a bizalmam?

2022. jan. 20. 13:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanaz vagy, mint azok a nők, akik nem akarják észrevenni a red flageket. Rohadt jó segge lehet, elvette a kis eszed.
2022. jan. 20. 15:03
 12/14 anonim ***** válasza:
En a helyedben csak megkuralnam, azt utana mondanam el a hegyibeszedet, majd lapat.
2022. jan. 20. 16:40
 13/14 anonim ***** válasza:

"egy hülye kamu szöveggel elutasított.

Tovább rontott a helyzeten, hogy a közegben ezt elkezdte kibeszélni és még fikázta is a kezdeményezési módszeremet."

Amíg nem tudnám, hogy miért utasított vissza, addig nem kezdenék vele. Lehet, hogy tetszett neki valaki más, de azzal nem jött össze... De lehet, hogy valami teljesen más oka van.

Milyen közegben? Honnan tudod? Biztos? Mit mondott?

2022. jan. 20. 16:59
 14/14 anonim ***** válasza:

Ez a kibeszélés elég gáz.

Nagyon

Még gyereked is.

Azzal kezdlgy bármit is vele azt hogy gondolta?

És honnan tudd hogy most nem arra megy a dolog?

2022. jan. 20. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!