Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A szingliség nem szégyen,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szingliség nem szégyen, csak kellemetlen életállapot?

Figyelt kérdés
Valahogy az egész kultúra úgy épül fel, hogy a férfiaknak hóditaniuk kell és olyan fellépéssel, humorérzékkel rendelkezni, hogy a nők érezzék jól magukat a társaságukban. A mesékben is eköré épül fel a sztori és persze vannak különböző próbák meg akadályok, amiket a mesehősnek le kell győznie, de a végső jutalom az, hogy elnyeri a szíve választottjának kegyeit. Később az iskolában is azok a srácok a menők, akik sportolnak vagy zenélnek, mert ők sikeresek a lányoknál, a jótanuló kockák kevésbé.-Felnőttkorban is ez a helyzet, hogy a külvilág ezt a visszajelzést küldi, hogy minden út ide vezet és akkor vannak, akik komoly kapcsolatban elköteleződnek, mások alkalmikat keresnek és olyanok is akadnak, akik hallgatólagosan megpróbálják keverni a kettőt. Viszont akiknek ez kimarad az életükből, azokat furcsán nézik, valahogy mintha egy verseny lenne és az illető lemarad, mert nincs értéke a piacon. Vajon ha nem lenne ennyire túlszexualizált a világ, kevesebb embert zavarna az, hogy nincs párja?

2022. máj. 16. 21:55
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
100%

#15-ös vagyok.

Nem fogok amellett érvelni, kevésbé jóképű pasinak is lehet barátnője, mert ha ti már eldöntöttétek, hogy nektek nem lehet barátnőtök mert - a ti szavaitokkal élve - csúnyák vagytok - akkor ez a jóslat valószínűleg be is fog teljesedni, és tényleg nem lesz. Van egyéb dolgom is annál, minthogy olyan emberekkel vitázzak, akiknek világos állásfoglalásuk van a témában. A ti életetekhez nekem semmi közöm nincs, tehát maradjunk annyiban, hogy nektek nem jut barátnő. Ez van. Mint említettem, vannak olyan emberek, akiken tényleg nem lehet segíteni. Talán ti ilyenek vagytok.

Azt azonban megjegyzem, hogy én a GYIK-en terjedő incel eszmékkel nem értek egyet, mert szerintem téveszmék, amivel másokat is lehúznak. De örülhetünk, hogy csak az online világban terjednek, élőben soha nem találkoztam egy incellel sem.

2022. máj. 17. 11:22
 22/43 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egy durva szerelmi csalódás miatt 8 évig nem volt senkim. Folyamatosan csak azt hallgattam, hogy egy ilyen csinos nő miért és hogy lehet egyedül? A szüleim egyfolytában azzal szekáltak, hogy elszáll az idő, ideje lenne találnom valakit. Nem értették meg, hogy nem akarok senkit. Az olyan társaságokba egyre kevesebbet hívtak, ahol párban vagy férj/feleségként voltak jelen az emberek - gondolom attól féltek, hogy majd összekavarok valamelyik férjével. Nevetséges. Volt aki szánakozott a "sorsomon". Mióta ismét kapcsolatban vagyok, megint hívni akarnak azok, akik eddig elfelejtettek. Tényleg mintha pár nélkül selejt lenne az ember.
2022. máj. 17. 11:38
 23/43 anonim ***** válasza:
100%

22.

Ahogy írod. Pár nélkül valahogy mindenki kissebbrendűnek gondolja az embert.

Én férfiként már 2 éve nem találok társat, és észrevettem, hogy a szomszédaim fúrcsán viselkednek velem.

Aztán leálltam velük beszélgetni, és elmondták, hogy azt hitték, hogy meleg vagyok, és azért nem látnak körülöttem nőt.

Nem értették, hogy egy jóképű, középkorú férfi körül miért nincsennek nők.

Mondtam nekik, hogy azért mert marha nehéz találni.

Azóta kedvesebbek velem.

Valahogy én is azt látom, hogy akinek van párja, az valahogy értékesebb ember a palettán.

Ez érthető is, hisz ez a természetes.

Ez adja meg az élet örömeit, és az élet értelmét.

Kedves 22 es.

A te életednek is azóta van értelme, amióta ismét van párocskád. Jól döntöttél. Ebben biztos vagyok.

A szeretet csodákra képes.

2022. máj. 17. 18:53
 24/43 anonim ***** válasza:
100%

Ez totális mértekben ember függő. Pl az én életvitelembe 1. nem fér bele, hogy én egy másik személlyel foglalkozzak.

2. Senki se szóljon bele az életembe abszolút önellátó vagyok senkire nem szorulok rá.

3. Nem szeretnék untató kisregénybe kezdeni de 1 db normális kapcsolatot vagy házasságot nem láttam soha.

A tesómék is egyfolytában valamin balhéznak. Pl a pénzen. Na ezért is vagyok pl önellátó.

2022. máj. 17. 21:11
 25/43 MolotovPunk ***** válasza:
100%
Valakinek kellemetlen, valakinek nem. Aki egy tönkrement kapcsolatból lépett ki, vagy több év házasság után elvált az nem biztos, hogy akar komoly kapcsolatot ismételten, mivel megismerte a kapcsolatok rossz oldalát is. Valakinek meg alapból nem való párkapcsolat, így marad inkább egyedülálló. A társadalmi elvárásokkal nem feltétlenül kell foglalkozni. Manapság sokan élnek szingli életet. Ciki? Egyesek szerint az, mások meg tojnak rá mit gondolnak róluk.
2022. máj. 17. 21:53
 26/43 anonim ***** válasza:
100%

23-as: látod ezért "jó" ha az ember kibaßott ocsmány. Így legalább nem kérdezi meg senki, hogy miért nincs barátnő/feleség.

Egyébként ha valaki mégis megkérdezné, csak annyit szoktam mondani, hogy nézzél már rám ember... nem is vitatkoznak tovább.

"kevésbé jóképű pasinak is lehet barátnője"

Igen, lehet és van is. Ki vitatkozik ezen? A probléma az ha valaki nem "kevésbé jóképű", hanem kifejezetten szájbakúrt ronda. De ahogy nőnek a külső iránti elvárások, úgy számít a régen átlagos/kissé átlag alatti is már extrém ocsmánynak.

2022. máj. 17. 22:37
 27/43 anonim ***** válasza:
100%
Én tőlem is szokták kérdezni hogy miért nincs barátnőm van olyan hogy az egyik társkeresőn nincs macth Badoon meg vagy négy machtam is van nem tudom eldönteni hogy ronda vagyok vagy átlagos bár az önbizalmam egyenlő a nullával.
2022. máj. 18. 10:50
 28/43 NTBS ***** válasza:
100%
Igen kellemetlen, ha az adott illetőt zavarja.
2022. máj. 19. 15:35
 29/43 anonim ***** válasza:
78%

27.

Nem vagy egyedül. A férfiak önbizalmát sajnos a nők, és egyálltalán ez a jelenlegi helyzet tönkretette.

Nagyon válogatnak a nők, mert rengeteg férfi van, és bizony akadnak szebnél szebbek, sármosabbnál sármosabbak.

Ez az oka annak, hogy az átlag férfi ma nem kel el, és így az átlag férfiak önbizalma sajnos a béka popsija alá került.

Ma a belvárosban volt dolgom. Sétáltam a körúton jó félórát, és figyeltem a párocskákat.

Megállapítottam, hogy mindegyik csinos, szép arcú helyes nő mellett kifejezetten 10 pontos fölsőkategóriás férfiak voltak.

Egyetlen egy olyan sem volt, hogy csinos szép nő mellett átlagos, vagy átlag alatti férfi. Egy sem. De mégcsak véletlenül sem.

Ezek után mondja valaki, hogy a külső az nem minden esetben számít.

Dehogyis nem. A mai világban csak az számít.

Ezért van egyre több magányos férfi.

Ezért is mondanám a mai fiataloknak, hogy figyeljenek oda magukra még időben.

Még most, 25-30 évesen kezdjenek el járni kozmetikushoz, pedikűröshöz, konditerembe, futni, úszni stb

Mert ha házasságot köt valakivel, és 20 év múlva elválnak, akkor gondoskodjon arról még időben, hogy 50 körül is szép legyen, mert másképp esélye sincs új társat találni.

50 körül már nincs mit tenni.

Nem kellünk a kutyának se, ha nem nézünk ki jól.

Időben el kell kezdeni a karbantartást. Mindenre fel kell készülni.

Sajnos ilyen lett a világ. Ma csak a nagyon szépeknek jut pár.

2022. máj. 19. 16:27
 30/43 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem nőként is ugyanolyan kirekesztőek az emberek, ha nincs valakid, mint ha lenne. Tök mindegy, hogy férfi, nő az illető, ugyanazt a meg/elítélést kapja mindkettő.
2022. máj. 19. 18:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!