NAGYON kínos szituáció?💀
Szóval békésen utazok a villamoson, és jön egy ellenőr. Volt is berletem, de az azonosító nem volt ráírva, elfelejtettem ezért megbüntetett. De iszonyat bunkó volt velem, alig engedte hogy leszálljak ott ahol kell, a személyimet elvette, alig adta vissza, a bérletemet is elvette na azt meg vissza se adta, hülye kérdéseket tett fel, én meg összezavarodtam és alig bírtam egy normális szót kinyögni, az egész villamos engem nézett és rohadt megalázó volt.🤡🤡🤡🤡🤡🔫 Biztos totál hülyének néztek... Meg az ellenőr is. Olyan kínos volt az egész, hogy lépjek ezen túl?
Kérlek írjatok valamit, szeretnék egy kicsit megnyugodni
Ne érdekeljen, hogy totál idegen emberek mit gondolHATtak rólad...
SOha az életben nem fogsz velük újra találkozni....
Adok pár tanácsot.
1- Személyi igazolványt nem vagy köteles odaadni neki. Persze azzal fog fenyegetni, hogy rendőrt hív, te meg közöld, hogy nyugodtan hívjon, neki odaadod a személyidet. Ha adatokat akar leírni, akkor megmutathatod a személyidet, hogy kiírja, de nem adod a kezébe.
2- Az ellenőr 1 kérdést tehet fel: - érvényes jegye vagy bérlete van??
Más kérdést nem tehet fel. ÍGy nem vagyok köteles válaszolni a kérdéseire.
3- Minden ellenőrnek van azonosító kártyája amin rajta van a teljes neve. Legközelebb ha bunkó, akkor te nyugodt hangon kérd meg, hogy mutassa meg az ellenőri igazolványát, mert szeretnéd a nevét felírni, majd hivatalos panaszt tenni.
4. Büntetési csekket amit kaptál a személyesen az irodában betudod fizetni. Ott panaszt tehetsz, hogy az ellenőr az érvényes bérletedet elvette.
Ha jól emlékszem az ellenőrnek alá kell írnia, a büntetési papírt amit átadott neked. Ha rajta van a név, és tudod hány órakor, melyik járaton történt az esemény, akkor írásban tegyél panaszt az ellenőr ellen az ordenáré viselkedése miatt.
Ennek az eredménye az lesz, hogy az ellenőr elesik a havi prémiumától. vagyis nem kap bónuszpénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!